Leif Maibom udsat for indbrud - TO gange i weekenden

Leif Maibom

Leif Maibom

(Foto: All Over)

En hyggelig og varm weekend i sommerhus endte bestemt ikke, som Leif Maibom havde håbet og ventet.

Da skuespilleren og den tidligere revydirektør vendte hjem fra sommerhusturen, kunne han nemlig konstatere, at der havde været ubudne gæster i hans og hustruens hjem. Ikke bare én gang, men hele to gange i løbet af weekenden.

Både natten til fredag og natten til lørdag var der ubudne gæster, og de løb blandt andet afsted med tre PH-lamper og Arne Jacobsens berømte stol ’Ægget’.

Leif Maibom fortæller selv om indbruddene i et længere opslag på sin Facebook-profil, hvor han retter henvendelse til den eller de hælere, der kan ende med at få fingre i tyvekosterne:

- Det varede faktisk en del år, før vi fik råd til at købe netop den stol. Men der er også en masse tilfredshed i at ønske sig noget, at spare op til det og så en dag kunne sige: Nu har vi råd. Nu køber vi den stol, vi har talt så længe om. Du ventede ikke, til du havde råd. Du valgte at købe en stol for dine sorte penge. En tyvstjålet stol. Og det ved du godt. Så nu kan du ønske dig selv til lykke med stolen og din nye titel: Hæler, skriver han blandt andet i sit Facebook-opslag og tilføjer:

- Jo, jeg synes også, at tyven er en skidt person. Men hvis der ikke var mennesker som dig, var der heller ikke den slags tyve. For tyvens skyld monterer vi nu videoovervågning, så kan han/hun/hen hos os købe fotografier til videre markedsføring.

Til JydskeVestkysten fortæller Leif Maibom, at parrets villa på Ringridervej i Sønderborg fik besøg ad to omgange, fordi tyven eller tyvene ikke havde fået det hele med sig.

Den første nat fik han stjålet de tre PH-lamper, og natten efter kom tyven eller tyvene tilbage igen, da de under deres første indbrud spottede 'Ægget', som de også ville have fingrene i.

- Johnna (hans hustru, red.) og jeg har sparet sammen til de her ting, og har glædet hinanden med dem, nu kommer der så en hæler, som ikke gider det. Han køber bare billigt og uden kvittering. Det er usselt, siger Leif Maibom til mediet.

 

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close