Nyheder23. januar 2024

Legoland med vild nyhed: Åbner kæmpe område med Gurli Gris

Når Legoland åbner for sæsonen den 23. marts, bliver det med et splinternyt område, der er dedikeret til børnehittet Gurli Gris
Gurli Gris-fans kan se frem til at boltre sig på hele 1500 m², der er dedikeret til Duplo og den populære tegnefilmsgris.
Gurli Gris-fans kan se frem til at boltre sig på hele 1500 m², der er dedikeret til Duplo og den populære tegnefilmsgris.
 Foto: PR

LÆS OGSÅ: For første gang: Lesbisk par er med i "Gurli Gris"

Hvis du kender en lille Gurli Gris-fan, så skal du måske til at planlægge en tur til Billund.

Legoland har netop annonceret, at der denne sæson, som starter den 23. marts, åbner et stort område dedikeret til Gurli Gris.

Det bliver i Duplo-form, at Gurli Gris, Gustav, Far Gris og alle de andre kommer til at indtage den populære forlystelsespark.

– Vi er glade og stolte over at være det første sted i verden, hvor man kan opleve kombinationen af LEGO DUPLO og GURLI GRIS komme til live, udtaler Christian Woller, direktør i Legoland, blandt andet i en pressemeddelelse.

Blandt trækplastrene er blandt andet et dukketeater, hvor der er mulighed for at få taget billeder med Gurli og Gustav.

Derudover kan man komme til at boltre sig i Gurlis hus, Far Gris' røde bil og Bedstefar Gris' båd.

Legoland i Billund åbnede tilbage i 1968 og var den første af sin slags i verden. Siden er parker i Californien, Florida, New York, Malaysia, Dubai, Windsor, Japan, Korea og Tyskland kommet til.

Sponsoreret indhold