Nyheder10. april 2012

Laura Drasbæk: Rengørings-diktator

Den smukke skuespiller vil helst klare det selv
Laura er rigtig god med en støvsuger. Synes hun selv
Laura er rigtig god med en støvsuger. Synes hun selv
 Foto: All Over

Den 37-årige skuespiller Laura Drasbæk, som er kendt fra "Vild med dans", har fundet kærligheden i stuntmanden Lasse Spang Olsen efter to forliste ægteskaber. Men de huslige pligter er de ikke fælles om, for Laura ved bedst, røber hun i et interview med gratismagasinet Om, der produceres for supermarkedskæden COOP.

Læs også: Laura Drasbæk: Var sin mand utro
- Min søn vil hjælpe med at støvsuge, så gør jeg det først og overlader først da støvsugeren til ham. For han gør det jo ikke ordentligt, og det er irriterende. Jeg har faktisk også oplevet det med min kæreste. Jeg elsker da, at han gider støvsuge, men jeg elsker bare mest, når jeg selv støvsuger. Det er lidt strengt, men jeg er bare bedst.

Læs også: Så lidt vejer Laura Drasbæk

Laura Drasbæk har det i hele taget bedst med at være herre i eget hus. På samme måde faldt det heller ikke i god jord, at en af hendes ekskærester havde en rengøringskone til at ordne hjemmet.

- Hun var der, da jeg flyttede ind hos ham, og så beholdt vi hende. Det var forfærdeligt. Der gik en hel uge, før hun kom igen, og imens kunne jeg gå og tænke: Arj, hvor er der ulækkert på badeværelset. Jeg kan bedre lide, at rengøring er min afdeling, siger hun.

Sponsoreret indhold