Laura Christensen: Dybt forelsket i sin "Borgen"-mand

Kærligheden mellem 29-årige Laura Christensen og 34-årige Thomas Levin er stærkere end nogensinde.

Kærligheden mellem 29-årige Laura Christensen og 34-årige Thomas Levin er stærkere end nogensinde.

Foto: All OverÆgte kærlighed ruster aldrig. Et ordsprog, den 29-årige skuespillerinde Laura Christensen og skuespiller og manuskriptforfatter Thomas Levin, 34, kan nikke ja til begge to.

De mødte hinanden under en arbejdsfrokost for seks et halvt år siden og var fra begyndelsen tiltrukket af hinanden. Kort tid efter blev de kærester, og allerede otte måneder senere faldt Thomas på knæ nytårsaften.

Kendte skuespiller-godter: Se vores sjove bytur

- Der var ekstrem stor kærlighed lige fra begyndelsen, fortæller Laura i det nye Alt for Damerne.

Og med tiden er kærligheden mellem dem kun vokset - især på gund af deres søn, som nu er to år.

- Vi kom til at elske hinanden højere, da vi fik Jacob. Det var som om, jeg så kernen i Thomas. Alle lagene forsvandt, og jeg stod tilbage med det inderste, som jeg hele tiden havde vidst, var der, siger hun til kvindemagasinet.

Tre gange har den kønne skuespillerinde søgt ind på skuespilskolen uden held, men Thomas tror på hende, og det har vist sig som en stor støtte.

Laura Christensen: Uventet opkast

- Han er virkelig et godt menneske. Det lyder måske klichéagtigt og pisseirriterende, men han får mig til at være et bedre menneske. Han udfordrer mig og vil hele tiden udvide min horisont. Han giver mig lyst til at være mere ambitiøs og videbegærlig. Han tror meget på mig, og det gør, at jeg tror mere på mig selv.

Hun kan sammen med hele Danmark nyde sin mand, når han i disse måneder toner frem på skæren som TV-værten Ulrik Mørch i "Borgen" på DR.


Laura med sin mand, skuespillerkollegaen Thomas Levin. (Foto: All Over)
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close