Nyheder 13. april 2014

Laura Bro afslører: Derfor har mit barn ingen far

Alderen begyndte at trykke, og skuespilleren måtte derfor tage en anderledes metode i brug for at blive gravid.
Laura Bro ville ikke risikere at ende alene og uden børn, og gjorde derfor noget ved det.
Laura Bro ville ikke risikere at ende alene og uden børn, og gjorde derfor noget ved det.
Foto: AllOver

Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det. Skuespiller Laura Bro skjuler sine 40 år godt.

De fine, ungdommelige træk, fuldstændig rynkefri hud og altid smilende ansigt afslører heller ingen tegn på, at den fuldvoksne kvinde oven i købet er alenemor til en rask knægt på 9 måneder.

- Jeg har altid set yngre ud, end jeg er. Jeg tror også, det er en stor del af grunden til, at jeg først har fået barn så sent. Det var simpelthen ikke gået op for mig, at jeg lige pludselig var nået en alder, hvor jeg faktisk havde lidt travlt, hvis jeg skulle nå at blive mor, fortæller hun.


LÆS OGSÅ: Bikini-klar i Kenya

Newspaq møder Laura Bro i Prag midt under indspilningerne til filmatiseringen af Lene Kaaberbøls bog "Skammernes Datter". Med sig i den tjekkiske hovedstad har hun sin 9 måneder gamle søn Henry og sin mor skuespiller Helle Hertz, der fungerer som babysitter for den lille guldklump, mens filmoptagelserne står på.

- Henry er i den grad et ønskebarn. Han er så skøn. Der er ingen, der kan stå for ham her. Han har charmeret dem alle sammen, fortæller Laura Bro med en håndbevægelse ud over de middelalderlige kulisser, der omgiver den danske skuespillertrup og godt 100 tjekkiske statister.

Laura Bro havde i knap fem år dannet par med Lasse Baungaard, bedre kendt som Blæs Bukki fra Malk de Koijn, da hun i foråret 2013 kunne bekræfte over for en forventningsfuld presse, at ikke alene var hun nu single, men hun var samtidig også gravid med sit første barn.

- Bruddet var en fælles beslutning. Så det var fint nok. Men jeg ønskede mig stadigvæk rigtig meget at få et barn. På det tidspunkt var jeg fyldt 39. Jeg kunne jo godt se, at skulle jeg vente på, at jeg igen blev forelsket, kunne der hurtigt gå 3-4 år. Så ville jeg måske være 43, siger Laura Bro og fortsætter:

- Jeg havde det sådan: "Jeg ved ikke, om jeg kan blive gravid. Måske er jeg for gammel, men jeg bliver i hvert fald nødt til at prøve". Jeg ville bare virkelig ærgre mig, hvis jeg ikke i det mindste gjorde forsøget. Jeg kommer måske til at leve 80-90 år. Det er længe at skulle gå og ærgre sig, siger hun.

LÆS OGSÅ: Janni skal i fængsel

Laura Bro besluttede derfor, at hun ville lade sig inseminere.

- Jeg ville ikke bare lure en eller anden tilfældig mand med i seng med bagtanken om at blive gravid. Så var det bedre med en donor. Jeg blev gravid i første forsøg, hvilket jeg var virkelig overrasket over. Det føltes bare "meant to be", fortæller Laura Bro med strålende øjne.

Den nybagte mor har i det hele taget svært ved ikke at smile, når hun taler om sin lille søn, som hun har navngivet Henry. Et smil, der strækker sig fra munden og helt op i øjnene, så ingen kan være i tvivl om, at Henry Bro er mere end ønsket i den berømte skuespiller-familie, der også tæller skuespilleren Nicolas Bro, der er Lauras bror.

- Min familie og venner reagerede meget positivt. De synes alle sammen, det var en fantastisk ide, at jeg skulle være mor. Nu har jeg fået det barn, jeg virkelig ønskede mig, så må kærligheden følge efter. Jeg tror på en måde også, det er nemmere at møde en mand, når man ikke har "Jeg vil være mor nu!" tatoveret i panden, siger Laura Bro og griner.

At det skulle være særligt hård at være alene med lille Henry, afviser skuespilleren prompte.

- Når jeg snakker med dem i min mødregruppe, lyder det ikke som om, det gør den store forskel, om man èn eller to forældre. Ikke når de er helt små i hvert fald. Der er det jo alligevel primært deres mor, de har brug for, siger hun.


Newspaq

Sponsoreret indhold