Nyheder4. januar 2008

LAUDRUP: DET SÅ MAN IKKE

Medierne og danskerne var henrykte over, at familien Laudrup endelig åbnede op og fortalte om deres liv. Men mange ting blev ikke nævnt
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/laudrup-privat-1-jpg.jpg

En god del af Danmark, helt præcist 1,4 millioner seere, sad klistret til skærmen, da fodboldfamilien endelig fortalte om deres liv som fodboldstjerner. Medierne havde forinden henrykt skrevet, at nu løftede de ellers meget private Laudrup'ere endelig på dynen, der i årevis har ligget tungt over familiens liv uden for grønsværen.

Men det var en slem skuffelse, hvis man havde glædet sig til at høre en masse om familiens privatliv. De snakkede mest om fodboldkarrieren, og det var også kun en udvalgt skare af familien, der havde valgt at optræde i programmerne "Laudrup - En dansk familie".

Hvor var Brians familie?
Man så nemlig intet til Brian Laudrups kone Mette og deres to børn 14-årige Rasmine og Nicolai på 19, som ellers har været en del af det meste af hans fodboldliv. Men tilsyneladende var familien stuvet af vejen til lejligheden.
Brian fortalte heller ikke noget om, hvorfor han valgte at gifte sig med den seks år ældre Mette i en alder af kun 18 år, og om det faktum, at Mette var gravid i 4. måned, havde nogen indflydelse på giftemålet.

Der blev heller ikke mælet et ord om, hvordan det har præget hans familie at måtte leve med pressens store interesse. Det er almindelig kendt, at hans kone Mette har haft et anstrengt forhold til medierne og ligeud har bedt om at være i fred, fordi hun hader at være i rampelyset.

Michaels skilsmisse
Ligeledes stod det også hen i det uvisse, om Michael Laudrups fodboldkarriere havde noget at gøre med skilsmissen fra hans første kone Tina. Hun flyttede fra Michael, da sønnen Mads kun var seks måneder gammel. Dengang havde parret boet få år i Italien og var allerede på vej videre til Spanien.

Siw Laudrup, som han mødte kort efter bruddet med Tina, lagde i hvert fald ikke skjul på, at nomadetilværelsen som fodboldkone kan være hård.
- Jeg husker den sidste tid i Barcelona som meget ubehagelig. Da vi skulle forlade Barcelona, havde jeg fået nok af Spanien og var klar til at prøve noget andet. Så da Michael kom og sagde, vi skulle til Madrid, da græd jeg ...
- Når vi skulle skifte land og klub, var det altid Michaels beslutning, fortalte Siw i TV.
Medierne ude i kulden

Seerne blev heller ikke inviteret indenfor i Brian og Mettes millionvilla i Rungsted, som i øjeblikket står til salg for 27,5 millioner kr. hos ejendomsmægleren Jan Fog. Heller ikke i deres eksklusive ferieidyl på Mallorca.
Ligesom storbror Michael heller ikke viste rundt i sin villa i det mondæne La Moraleja-kvarter i Madrid.
Michael og Siw har måttet nøjes med et noget mindre hus i Spanien end deres gamle 426 kvadratmeter store Strandvejsvilla i Danmark.

Siw har sagt om boligen i Madrid:
- Det er ikke vores drømmebolig. Det er jo en lille klub, vi er kommet til. Men det er stadig fint. Og området er jo skønt og dejligt. Det kender vi i forvejen rigtig godt, da vi har boet der før.
Man kan kun gætte på, hvad Madrid-boligen har kostet, men et godt fingerpeg kan man få, da Siw Laudrup optog et realkreditlån i den danske Laudrup-residens på knap ti millioner kroner, inden familien flyttede til Spanien i 2007.

Sponsoreret indhold