Nyheder29. december 2016

Se det skønne foto: Lasse Svan er blevet far til en julebaby

Håndboldspilleren Lasse Svan er blevet beriget med en lille julebaby – hans kone har således født en velskabt søn. Se den lille guldklump her
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/ao-734632.jpg

Julen har været en ekstra sød tid for håndboldspilleren Lasse Svan Hansen og hans kone Sara. I højtiden blev parret nemlig forældre til en vaskeægte lille julebaby, en lille velskabt søn.

Nyheden afslørede den 33-årige håndboldstjerne selv på sin Instagram-profil onsdag aften, hvor han lagde et billede op af den lille guldklump og afslørede, at den lille fyr har fået navnet Benjamin.

- Vi er blevet beriget med endnu et julemirakel. Lille Benjamin er hos os nu, og vi kunne ikke være mere lykkelige, skriver Lasse Svan Hansen som kommentar til billedet, der straks har fået masser af ”likes” og kommentarer.

Mange af håndboldspillerens følgere vidste ikke, at der var en lille ny på vej hos familien Svan:

- Oh my goodness I didn't know you were pregnant! Congratulations to your gorgeous family, skriver én Instagram-følger blandt andet.

- Stort tillykke med den lille prins. Vidste ikke du skulle være far, skriver en anden Instagram-følger.

- Stort tillykke med lillebror. Så er det forståeligt, hvis du melder fra til VM, skriver en tredje med hentydning til VM-turneringen, der skal afvikles 11. - 29. januar 2017 i Frankrig.

Lasse Svan Hansen og Sara Jemon Svan blev gift 29. juni 2013 og har i forvejen en lille datter på halvandet år.

Se billeder af Lasse Svan og konen Sara i galleriet herunder:

Lasse Svan Hansen og konen Sara

Sponsoreret indhold