Lasse Spang: Var det en affære?

Lasse Spang Olsen og Laura Drasbæk var ualmindeligt gode venner. Han kom ofte for at se hende optræde i sidste sæson af Vild med dans

Lasse Spang Olsen og Laura Drasbæk var ualmindeligt gode venner. Han kom ofte for at se hende optræde i sidste sæson af Vild med dans

Foto: All Over

Da Josephine Bergsøe og Lasse Spang Olsen offentliggjorde, at de skulle skilles i begyndelsen af året, blev der sat ekstra kul på rygterne om, at han skulle have en affære med skuespillerinden Laura Drasbæk.

- Den historie havde ikke noget på sig, men var alligevel røvubehagelig, fordi den kom, samtidig med at vi havde fortalt vores børn, at vi skulle flytte fra hinanden, og fordi den blev hængt så meget op på min sygdom. Jeg var rasende over at blive gjort til offer på den måde. Men jeg kender godt gamet, og Lasse nægter at indordne sig, har Josephine Bergsøe sagt til ugebladet Femina.

Læs også: Lasse Spang: Konen taler ud om utroskab

Historierne om en blomstrende kærlighed tog gevaldigt fart, da Laura Drasbæk deltog i sidste sæson af Vild med dans, og Lasse var en flittig gæst til fredagenes danseshow.

I denne uge indrømmede Lasse Spang Olsen, at NU er han kærester med Laura Drasbæk.
Parret fastholder dog stædigt, at der er tale om en ny kærlighed. At de længe har været gode venner, men at det først er for nyligt, at de er blevet et par.

Ekskonen godkender
Hvis der har været tale om en langvarig affære, så har eksfru Spang Olsen tilgivet.

I Ekstra Bladet siger hun nemlig, at hun er lykkelig fraskilt og eksmandens nyefundne kærlighed ikke slår skår i hendes glæde.

Læs også: Nu indrømmer de forholdet

- Altså med hensyn til Lasse og Laura, så er det jo absolut en fordel for mig, at han er lykkelig, og jeg havde ingen intention om, at han skulle leve i cølibat, når vi var skilt, siger hun til avisen.

Laura Drasbæk og Lasse Spang Olsen mødte hinanden allerede i sommeren 2009, da de begge deltog i optagelserne til programmet Fangerne på Fortet. Dengang var Lasse stadig gift med Josephine Bergøe og Laura var gift med Kashmir-sangeren Kasper Eistrup.


Lasse Spang Olsen og Laura Drasbæk deltog begge i Fangerne på Fortet i 2009
(Foto: All Over)


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close