Lasse Spang: Konen taler ud om utroskab

Josephine Bergsøe og Lasse Spang Olsen er netop flyttet fra hinanden. De har været kærester i 34 år

Josephine Bergsøe og Lasse Spang Olsen er netop flyttet fra hinanden. De har været kærester i 34 år

Foto: Kaspar Wenstrup

Hun er ved at være ovenpå igen efter et langt og sejt sygdomsforløb. Midt i sin kræftsygdom må hun slås med skilsmisse og rygter om, at kæresten igennem 34 år skulle have en affære med skuespilleren Laura Drasbæk.

- Den historie havde ikke noget på sig, men var alligevel røvubehagelig, fordi den kom, samtidig med at vi havde fortalt vores børn, at vi skulle flytte fra hinanden, og fordi den blev hængt så meget op på min sygdom. Jeg var rasende over at blive gjort til offer på den måde.

Men jeg kender godt gamet, og Lasse nægter at indordne sig, fortæller Josephine Bergsøe til ugebladet Femina.

Hun er vant til, at Lasse Spang Olsen, som hun har været kæreste med, siden hun var 11 år, har haft mange venner og veninder, og der har altid været mange historier om ham.

Ja - der har været utroskab

Josephine Bergsøe har dog haft utroskab tæt inde på livet.

- Ja, det har vi, og det var voldsomt, svarer hun på spørgsmålet om, hvorvidt hun har skullet tackle utroskab i sit lange parforhold, der nu er slut.

Men selv om det var voldsomt dengang, synes hun ikke, at utroskab er så vigtig.

- Jo, hvis det er seriel utroskab. Hvis man hellere vil være et andet sted, så er det ulækkert og supertarveligt. Man kan ikke være det bekendt, hvis der er en, som tager de sure sokker og vasker gulvene og holder én på panden, når man er syg - men det er en anden, man drikker champagne med.

Men at man kan blive tiltrukket af andre, mens man er gift, og måske falde i… altså jeg vil helst ikke vide det, hvis det sker, men nej, det betyder ikke så meget, siger hun til ugebladet.


Billeder som dette satte skub i rygterne om, at Lasse Spang Olsen var mere end venner med Laura Drasbæk (Foto: Michael Medgyesi)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close