Nyheder11. september 2009

Lasse Rimmer: Stopper som morgenhyrde

Fredag var komikerens sidste arbejdsdag på Radio 100FM
Lasse Rimmer er færdig som morgenhyrde
Lasse Rimmer er færdig som morgenhyrde
 Foto: All Over

Som et lyn fra en klar himmel har 37-årige Lasse Rimmer valgt at stoppe som morgenvært på Radio 100FM og allerede i dag fredag, havde han sin sidste arbejdsdag.

- Efter at være stået op bogstavelig talt midt om natten i en del år, føler jeg nu, at det er tid til at sove lidt længere om morgenen. Og jeg ved, at Charlotte Vigel, Jacob Wilson og resten af teamet vil fortsætte med at lave et fantastisk show for lytterne hver morgen, lover Lasse Rimmer.

Komikerens 2 børn, som han har sammen med ekskonen Lene Dahlquist, Pippi Alberte, 6, og Hedvig Betty, 2, er en af de væsentligste grunde til, at komikeren har valgt at sige farvel til det radioprogram, han var med til at starte op for 6 år siden.

Lasse Rimmer kan ikke få hverdagen til at hænge sammen med 2 delebørn og et job, hvor han står op, før hanerne galer. Heldigvis har han allerede fundet et alternativ.

Allerede fra den 2. oktober kan lytterne opleve ham på TV2, hvor han sammen med de 4 andre sjove mennesker Lars Hjortshøj, Esben Pretzmann fra "Drengene fra Angora", Christina Sederqvist - den ene halvdel af makkerparret Winnie og Karina - og skuespilleren Julie Agnete Vang skal lave satireprogrammet "Live fra Bremen".

Der er allerede nu lagt op til et godt grin, for det er komikeren over alle komikere Casper Christensen, der er idémanden bag.

- Ambitionen er at lave Danmarks første 100 procent live-sketchshow - en blanding af aktuel satire og vanvittige gags med et ensemble sammensat af Danmarks førende komikere. Det er et meget ambitiøst projekt og kan kun lade sig gøre, hvis man kan samle de bedste af de bedste inden for komik. Og det er lykkedes, siger Casper Christensen i en pressemeddelelse.

Sponsoreret indhold