Lasse Rimmer: Sælger blowjob på auktion

Komikeren mener, at hvis en kvinde - eller mand - vil sælge sin krop, er det vedkommendes eget valg

Komikeren mener, at hvis en kvinde - eller mand - vil sælge sin krop, er det vedkommendes eget valg

Foto: All Over

Anne-Grethe Bjarup Riis' ophidsede debat tidligere på ugen med talskvinden for de prostitueredes interesseorganisation har fyldt meget i medierne - og nu kaster også komikeren Lasse Rimmer sig ind i debatten på en noget uventet måde.

Han har nemlig valgt at sætte et "sløjt blowjob" til salg på auktionssiden QXL for den nette sum af 1 million kroner.

Læs også: Rimmer: Bondam er magtliderlig

- Jeg er af den fundamentale overbevisning, at min krop tilhører mig. Hvis en mand tilbyder mig 1 million kroner for at tage hans tissemand i munden, vil jeg da lige tjekke ham ud. Det, jeg mener, er, at hvis jeg vil træffe dårlige beslutninger, så er det min ret, ligegyldigt om Anne-Grethe Bjarup Riis mener det er forkert eller ej, forklarer Lasse Rimmer til B.T.

Læs også: Fyret fra radioen

- Jeg er fuldstændig lamslået over, at hun mener at hele samfundet skal enes om, hvad jeg er i min gode ret til at gøre med min egen krop. Skal vi videreføre logikken, så skal vi også rationere sukker, så du ikke bliver for fed. Eller kun lave biler, som kan køre den lovlige fart - på nær udrykningsfartøjer selvfølgelig. Grundlæggende overlader man ansvaret til mennesker selv. Der kan ikke sidde en smagsdommer og sige "Det er klamt, så det må I ikke", mener 38-årige Rimmer.

Auktionen er senere blevet fjernet fra hjemmesiden, idet den strider imod dens regler. Men mon ikke en glad giver - eller modtager, om man vil - kan finde en anden måde at kontakte Lasse på, såfremt han har 1 million kroner at spendere?

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close