Lasse Rimmer: Nyder single-livet

Lasse Rimmer er rasende på sin kærestes vegne over det uprovokerede angreb

Lasse Rimmer er rasende på sin kærestes vegne over det uprovokerede angreb

Foto: All Over

I vinters blev Lasse Rimmer skilt fra sin kone Lene Dahlquist, som han har døtrene Pippi og Hedvig med. Sårene er endnu ikke helet helt, alligevel nyder han tilværelsen som single.

- Jeg har forsøgt at date en kvinde. Det var alt for tidligt. Jeg har det stadig fint med at være single. Min eneste bekymring er, at jeg som 36-årige måske vil komme til at møde kvinder, som meget gerne vil vide, hvordan jeg har det med at få flere børn. Hvis de ikke har nogen endnu. Jeg har allerede én deleordning. Jeg aner ikke, hvordan jeg skulle overskue to, siger Rimmer med et grin til B.T.
Han har lige været på ferie sammen med sine to børn, og selvom kærligheden ikke holdt til konen, så har de i dag et fint forhold til hinanden.

- I dag kan jeg se, at jeg skulle være stoppet på 100 FM med det samme, da jeg mistede lysten. Det havde været bedre for min familie.

Han knoklede løs på arbejdet da både Andrea Rudolph og Lars Hjortshøj sagde op, selvom han inden da havde besluttet stoppe af hensyn til sit privatliv.

- Jeg var fokuseret på at holde programmet i live døgnet rundt. Jeg skulle vise skeptikerne. Jeg tror, det var den mand, der ikke var særlig sjov at være gift med, siger han ærligt om sin skilsmisse.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close