Lasse Rimmer: Helt som Andrea

Ligheden er slående - det mener i hvert fald 68 % af \

Ligheden er slående - det mener i hvert fald 68 % af "De nye Morgenhyrders" lyttere

Foto: Radio 100 FM

For præcis en uge siden, skrev seoghør.dk om ligheden mellem de tidligere kolleger Lasse Rimmer og Andrea Elisabeth Rudolf efter "Vild med dans"-værten dukkede op på skærmen med en kort, uklædelig frisure - som heldigvis viste sig at være en paryk.

Lasse Rimmer, som i øjeblikket er vendt tilbage til mikrofonen som morgenvært på Radio 100 FM programmet "De nye morgenhyrder", er ikke ligefrem enig i, at han ligner Andrea Elisabeth Rudolf. Derfor satte han og resten af holdet en afstemning i gang.

Afstemningen blandt lytterne gik på, om Lasse Rimmer skulle lade sig sminke og dermed give et klarere billede af en eventuel lighed. Det mente ikke mindre end 81 procent af lytterne, at han skulle.

Udfordringen tog han op mandag morgen, hvor han af sin nuværende kollega Charlotte Vigels blev sminket med rigelige mængder af turkis øjenskygge og ikke mindst knaldrød læbestift.

Med en ny afstemning er det nu atter en gang op til lytterne, om de mener, at Lasse Rimmer nu ligner sin tidligere kollega.

Indtil videre mener 70 procent af Radio 100 FM-lytterne, at de to er som snydt ud af næsen på hinanden - så det må Lasse Rimmer altså finde sig i.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close