Lasse Rimmer er single igen

Lasse Rimmer er single igen.

Lasse Rimmer er single igen.

Foto: Mikael Rieck
Lasse Rimmer og Nanna Heisel er flyttet fra hinanden for nogle måneder siden, og Rimmer selv beskriver deres brud som udramatisk.

LÆS OGSÅ: Lasse Rimmer flytter sammen med kæresten

Nu forestiller jeg mig ikke, at det har nyhedens interesse for særlig mange, men... Jeg er ikke længere i et forhold. Nanna og jeg flyttede fra hinanden for nogle måneder siden, skriver 42-årige Lasse Rimmer på sin facebook-side og fortsætter:

- Der er ingen dramatik forbundet med det; det er bare en af den slags ting, der nogle gange sker efter nogle år. Vi kunne kalde det en pause, men der er det med pauser, at de tit bare er en måde at udskyde beslutninger på. Så lad os kalde det et brud i stedet for.

- Vores fælles hund bliver mest hos mig, i det mindste til han fylder 9, og lovgivningen siger, at han selv skal tages med på råd af Statsforvaltningen.

LÆS OGSÅ: Lasse Rimmers 10-årige datter truet på livet


Lasse og Nanna - da de stadig var sammen.


Parret fandt sammen, efter Nanna kontaktede Lasse på facebook - ganske uskyldigt i 2008, og efter beskeder frem og tilbage om alt muligt, hvor Lasse blandt andet skrev om sine dates med andre kvinder, endte det med, at Lasse og Nanna gik ud sammen - og i 2009 flyttede de sammen.

Forholdet holdt desværre ikke, og nu er Lasse Rimmer og Nanna Heisel flyttet fra hinanden igen.

LÆS OGSÅ: Lasse Rimmer: Sæddonor

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close