Nyheder19. december 2016

Lasse Rimmer bløder op i selvmords-strid

- Jeg var for hård i min formulering, skriver komikeren efter strid på Twitter
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/11lasse.jpg
 Foto: All Over Press)

Komikeren Lasse Rimmer havnede i weekenden i en større shitstorm efter en noget direkte formulering på Twitter om folk der begår selvmord.

- Mit hjerte bløder for enhver, der rammes af depression. Men hvis du springer ud foran et tog, så er du lavet af lort, deprimeret eller ej. Der sidder en lokofører i det tog. Du vælger, at hun eller han skal betale med et elendigt liv, for at du kunne gøre et ende på dit’, skrev Rimmer.

Og så kan det nok være, at Lasse Rimmer kom i et verbalt stormvejr af kulingestyrke.

Erhvervskvinden Stine Bosse, hvis mor begik selvmord, DR's politiske analytiker, Jens Ringberg, og Ekstra Bladets chefredaktør, Poul Madsen, var ude med riven efter komikeren, som de mente havde været unødigt hård og ufølsom i sit tweet.

- Hvor er du langt ude i selvhøjtidelig smart ass attitude! Du taler nedladende, dumt og smart om mennesker der vil begå selvmord, skrev Poul Madsen på sin Twitter-profil.

Og selv om Lasse Rimmer fortsat mener, at det er forkert at tage sit eget liv ved at kaste sig ud foran et tog og derved påføre andre mennesker psykiske, potentielt invaliderende mén for livet, trækker han nu i land i forhold til sin formulering.

- Mine ord i det tweet var alt, alt for hårde. Jeg føler med enhver, der slås med depression. Lige i det øjeblik var jeg bare overvældet af, hvordan lokoføreren, vidnerne og de, der skal rydde op bagefter, tvinges til at bære rundt på den oplevelse resten af livet, og det gjorde, at jeg skrev alt for hårdt og hjerteløst, skriver Lasse Rimmer til Ekstra Bladet og oplyser samtidig, at flere af hans nærmeste har været ramt af depression.
null

Sponsoreret indhold