Per Larsen: Får en Kræmmer af Sven-Ole

Per Larsen fik overdraget årets kræmmerpris af Sven-Ole Thorsen

Per Larsen fik overdraget årets kræmmerpris af Sven-Ole Thorsen

Foto: All Over

Per Larsen er hverken begyndt at sælge candyfloss, kløpinde eller gamle brocher på landets mange kræmmermarkeder.

- Uanset om det handler om bandemedlemmer, autonome eller klimatopmøder, formår Per Larsen altid at videreformidle politiets budskaber i en positiv ånd og med stor optimisme. Per Larsen gør et stort stykke arbejde og har endda overskud efter 2 kræfttilfælde, der selvfølgelig har været hårde for både ham og hans familie. Sådan lyder begrundelsen for, hvorfor chefkriminalinspektøren modtager årets kræmmerpris.

Ud over æren medfølger en check på 10.000 kroner, som Per Larsen i dag giver videre til Kræftens Bekæmpelse.

Det var muskelbundtet Sven-Ole Thorsen, der i går overrakte ham prisen ved åbningen af Hillerød Kræmmermarked. Modsat modtageren har den kommende dansemus en bod på markedet, hvor han sælger sin selvbiografi.

Per Larsen fik sidste år konstateret kræft i den ene nyre, og tidligere i år fik han konstateret kræft i binyren. I begge tilfælde blev han heldigvis opereret i tide, inden kræften nåede at brede sig.

- Per Larsen er en god ambassadør for, at man skal tænke positivt - også i en svær periode - og med prisen ønsker vi at belønne ham for hans altid optimistiske livssyn, som jeg er overbevist om også kan virke inspirerende for andre, siger kræmmermarkedets formand Claus Andreassen om valget af Per Larsen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close