Lars von Trier: Udråbt som nazist

Lars von Triers mål med livet må simpelthen være at være så kontroversiel som muligt - og det lykkes ham ganske fint

Lars von Triers mål med livet må simpelthen være at være så kontroversiel som muligt - og det lykkes ham ganske fint

Foto: All Over

Det er ingen hemmelighed, at det, der foregår oppe i Lars von Triers hoved, langtfra altid er særlig let at afkode. Men i dag rablede det fuldstændig for den idérige filmmand.

Ved et stort pressemøde chokerede instruktøren atter en gang, da han først udråbte sig selv som jøde og bagefter til nazist.

Læs også: Oser af erotik

- Ej, glem det - det var en joke. Men det er rigtigt, at jeg troede, at jeg var jøde, men senere i livet fandt jeg faktisk ud af, at jeg stammer fra en nazist, uddybede filmkongen og smed yderligere brænde på bålet med denne kommentar:

- Jeg har altid holdt meget af Albert Speer. Han havde store talenter. Vi nazister har det med at gøre tingene i store skalaer, lød det fra von Trier ifølge ekstrabladet.dk.

Læs også: Nu går han til pornoen

Hele nazistsnakken fandt sted for rullende kameraer og den samlede verdenspresse, som var mødt frem, fordi von Trier igen er blandt favoritterne til at vinde De Gyldne Palmer.

Forhåbentlig har verdenspressen den samme kulsorte humor som Lars von Trier. Ellers vanker der helt sikkert for de meget mærkelige kommentarer.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close