Lars Ulrich: Jeg har en superfamilie

Connie og Lars har hele familie-menageriet med, når de kommer til København i næste uge

Connie og Lars har hele familie-menageriet med, når de kommer til København i næste uge

Foto: All Over

På mandag sidder Lars Ulrich bag trommerne, når det brager løs ved den første af 5 totalt udsolgte koncerter i Forum i København.

Cirkus Metallica kommer til byen. Og som et ægte turnerende cirkus, så har han hele familien med til Europa, hvor heavyrockens superstjerner huserer hele sommeren.

Først og fremmest fruen, den danske Hollywood-stjerne Connie Nielsen. Hun er ved den 45-årige Lars' side hele vejen sammen med deres babysøn, 2-årige Bryce.

Men også ekskonen Skylar Satenstein, som han var gift med i 7 år frem til 2004, og drengene Myles og Layne på henholdsvis 10 og 8 år er med.

- Det er en stor superfamilie! Det er meget 2009! Liv og glade dage. Alle har det godt med hinanden. Børnene har det genialt. De har lige været i Valencia et par dage med deres mor. Og nu er de her i Madrid. I næste uge går turen så til Danmark, siger Lars Ulrich til Ekstra Bladet, der har besøgt familien i det spanske - og naturligvis også hørt Metallica-koncerten der, som får tildelt 5 ud af 6 stjerner. Det lover godt for danmarksbesøget.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close