Lars Rasmussen: Gået fra kæresten

- Vi er stadig gode venner, og vi er der for hinanden, siger Lars Rasmussen

- Vi er stadig gode venner, og vi er der for hinanden, siger Lars Rasmussen

Foto: All Over

I 2009 stillede Lars Rasmussen og Camilla Pedersen op til SE og HØR og fortalte om deres vilde forelskelse. Men nu, tre år senere, er lykken brast.

- Camilla og jeg er gået fra hinanden. Camilla har en drøm, og jeg har en anden. Jeg har ikke et 8-16 job. Hun vil gerne have en mand, der arbejder på den måde, afslører 35-årige Lars som årsag til bruddet.

Parret traf den svære beslutning i december.

Læs også: Anja Andersen: Færdig med håndbold

- Vi er afklarede, men det er pisse hårdt. Vi havde bygget hus her i Horsens, som vi fik overdraget for et år siden. Det ryger til salg i næste uge. Men vi er stadig super gode venner og er begge indstillede på at ordne det hele på en god måde, siger han ærligt til seoghør.dk.

Lars Rasmussen, der charmerede hele Danmark, da han spillede på herrelandsholdet i håndbold, regner med at blive boende i Horsens.

- I uge fire begynder jeg som radiovært på VLR. Jeg skal være med i programmet "Logebrødrene". Hvis det bliver fast, bliver jeg i Horsens. Ellers rykker jeg hjem til mit elskede København, fortæller Rasmussen.Camilla og Lars mødte hinanden til en prisuddeling i 2009 (Foto: All Over)


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close