Lars Ranthe: Lykkelig for at være ude af ”ungdomshelvedet”

Lars Ranthe har en fortid som Danmarks bedste breakdancer

Lars Ranthe har en fortid som Danmarks bedste breakdancer

Foto: All Over

I aften vil over 2 millioner tv-seere følge Jacob og alle de andre tv-serien "Sommer"s sidste forsøg på at få livet til at hænge sammen p åen måde der er til at holde ud.

For skuespilleren Lars Ranthe ser livet ganske anderledes ud lige nu. Han fylder snart fyrre år og er lykkelig for at blive ældre.

- På en måde glæder jeg mig til at blive gammel. Man må ligesom acceptere, at man er blevet tyk og har fået rynker. Jeg kan mærke at jeg bevæger mig derhen, hvor jeg kan være mere ærlig, mere grim og mere mig, sige Ranthe til Ekstra Bladet.

Han er selvfølgelig fuldstændig klar over, at hans tilfredshed blandt andet hænger sammen med at han i dag har fundet sit livs kærlighed, som han har fået børn med. Og at han i det hele taget er blevet moden.

- Jeg skal ikke ud på jagt i ungdomshelvedet. Det var enormt hårdt at skulle ud og finde sit livs kærlighed i det morads af druk og angst og usikkerhed. Dybest set har jeg aldrig brudt mig om diskoteker. Jeg er ikke 1,80 og smuk, så jeg blev enormt overset, forklarer skuespilleren.

Lars Ranthe er i øvrigt 1,70 høj og gift med skuespilleren Christina Albeck Børge, som han har to børn sammen med.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close