Nyheder28. august 2009

Lars Mikkelsen: Pylret

Den filmaktuelle skuespillers børn er det vigtigste for ham, og han frygter altid det værste
Lars Mikkelsens vigtigste lod i livet er at give sine drenge en god opdragelse
Lars Mikkelsens vigtigste lod i livet er at give sine drenge en god opdragelse
 Foto: All Over

43-årige Lars Mikkelsen har aldrig været typen, der busede ud og fortalte om de mere private sider af sig selv.

Men kommer talen ind på hans drenge, Lue og Thor, så er han så engageret i dem, at han ikke kan lade være.

I forbindelsen med sin hovedrolle i den premiereaktuelle og allerede anmelderroste film "Headhunter" løfter han i dag i Ekstra Bladet sløret for, hvor meget hans børn betyder for ham. Han har sine 2 sønner sammen med skuespillerkollegaen Anette Støvelbæk.

- Jeg er vanvittig bange for, at der skal ske mine børn noget. Især i forbindelse med mit ansvar over for dem. Hvis man nu for eksempel giver dem lov til at cykle til skole - tænk så, hvis de bliver kørt ned lige der, hvor man havde givet dem lov. Så er det jo noget, man selv har skabt, siger han i Ekstra Bladet.

Men han er også meget åben for, at de får mulighed for at møde livet med et åbent sind. Det er noget, han lægger stor vægt på i sin opdragelse af drengene. For Lars Mikkelsen er de boglige færdigheder uvæsentlige set i forhold til de sociale og menneskelige.

- Jeg mener, at det er væsentligt at opdrage sine børn til, at der er plads til alle, og at det ikke nødvendigvis handler om at holde fast i sin egen carport. Det tror jeg ikke, man bliver lykkeligere af. Jeg tror lykken ligger i at favne så mange mennesker som muligt, siger Lars Mikkelsen.


Sponsoreret indhold