Lars Mikkelsen: Der er så meget jalousi

Lars Mikkelsen fortæller om jalousi skuespil-branchen.

Lars Mikkelsen fortæller om jalousi skuespil-branchen.

Foto: All Over
Lige nu er han den danske hovedrolle i DR's "Mord uden grænser", der bliver vist i aften kl. 20.00. Og han er også aktuel som den russiske præsident i den nye sæson af "House of Cards", der lige har haft premiere på Netflix. Desuden spillede han også med i sæson tre af den britiske hitserie "Sherlock" med Benedict Cumberbatch i hovedrollen.

LÆS OGSÅ: Lars Mikkelsens børn vil også på scenen

Det går godt for Lars Mikkelsen, og han er glad for støtte fra sin endnu mere berømte bror, Mads.

- Åhh. Der er mange gode kolleger, men også rigtigt mange konkurrenter i en branche som min. Derfor kan man ikke altid rigtigt regne med, hvad der bliver sagt. Faktisk er det en kendt sag, at så snart man vender ryggen til, siges det modsatte af det, der tidligere blev sagt til ens ansigt. Det handler måske om jalousi, og det er der ikke noget at gøre ved. Det må man bare acceptere, fortæller han til Ekstra Bladet og siger også, at Mads og han taler meget om tingene.

LÆS OGSÅ: Lars Mikkelsen får kæmpe rolle i amerikansk tv-serie

- Vi bruger da hinanden meget til disse ting. Mange tror - uvist af hvilken grund - at der skulle være en eller anden form for jalousi imellem os. Men det er der absolut ikke. Den slags bruger vi ikke kræfter på. Jalousi møder man alle steder, så hvorfor skulle vi dog udsætte hinanden for det på hjemmefronten. Hvad der sker ude, tager vi med et gran salt. Men på hjemmebanen passer vi på hinanden.


Mads Mikkelsen. (Foto: All Over)


LÆS OGSÅ: Mads Mikkelsen fortsætter på amerikansk tv

Privat er Lars Mikkelsen gift med skuespilleren Anette Støvelbæk, som han naturligvis siger, at han også får meget støtte af rent professionelt.

Lars med konen Anette. (Foto: Mikael Rieck)

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close