Nyheder26. juni 2017

Lars Løkke Rasmussen: Sólrun står for hundeopdragelsen

- Det er Sólrun, der står for al opdragelse hjemme hos os. Børn, mænd og hunde, fortæller Lars Løkke Rasmussen til SE og HØR
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/1_171.jpg
 (Foto: Peter Grosen)

Statsministerens embedsbolig Marienborg nord for København indtages hver mandag af lille Fríða og store-”søster” Beauty på otte år.

Mandag er den faste ugedag, hvor statsminister Lars Løkke Rasmussen opholder sig på Marienborg, og her har både han og hundene et frirum fra storbyen og Statsministeriet.

Uimponerede af deres fornemme status som statsministerielle hunde boltrer de to retrievere sig på stuernes bonede gulve og på plænerne udenfor.

– De må alt … eller … det meste, siger Lars Løkke Rasmussen opgivende, da Beauty godt våd efter en tur i regnen indtager en af stuens fornemme silkesofaer.

– Til en vis grad lytter de til mig, men det er Sólrun, der står for al opdragelse hjemme hos os. Børn, mænd og hunde, lyder det med et skævt smil fra statsministeren.

Løkke-familien er meget tæt knyttet til deres hunde, og det var en stor sorg, da deres hund Bella døde af kræft i februar.

– Vi snakkede frem og tilbage, om vi skulle have en ny, for det er jo også noget med en tidshorisont. Men der gik ikke lang tid, før vi tog til Esbjerg og fandt Fríða. Der var otte hvalpe at vælge imellem, men vi valgte hende, fordi hun minder en del om Bella med den samme hvide blis i panden, fortæller statsministeren.

Læs meget mere om Lars Løkke Rasmussen i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold