Nyheder 5. april 2009

Lars Løkke Rasmussen: Helt privat

SE og HØR har mødt den nyudklækkede statsminister i hans hjem i Græsted
Lars Løkke er forlængst flyttet til København og dropper nu Græsted.
Lars Løkke siger undskyld
Foto: Aller Media

Lars Løkke Rasmussen er glad for sit liv, og han har aldrig haft ambitioner om at blive statsminister. Han har hele tiden været glad for sit liv, som det er. Noget af det, han sætter pris på, er, at han kan være helt afslappet og gå ned at købe ind og tage en tur i Silvan uden at tænke på at barbere sig først.

- Her skal jeg ikke være på. Her er ingen dresscode, og her føler jeg mig tryg. Vi flyttede hertil, da jeg var 6 år, og jeg har gået i skole her, gået til spejder og spillet amatørteater. Jeg kender købmanden Henrik, så det betyder ikke noget, hvis jeg har glemt mit dankort. Jeg kender stort set alle her i byen, og her adskiller jeg mig ikke fra de andre, fortæller han om hjembyen Græsted.

Lars Løkke Rasmussen er netop i dag søndag blevet udnævnt som Danmarks nye statsminister, efter at det i går blev officielt, at Anders Fogh Rasmussen rejser til Bruxelles for at overtage posten som Natos generalsekretær.

Kender alle naboerne
Lars Løkke bor sammen med konen Solrun, som kommer fra Færøerne, deres 3 børn og en russisk au pair. Huset ligger i et parcelhuskvarter, hvor han kender alle naboerne.

- Poul og Anne derovre på hjørnet har jeg kendt, siden jeg var barn. Jeg gik i parallelklasse med deres datter, og nu får vi os tit en øl på terrassen og løber sammen nytårsaften. I huset derovre har i mange år boet en tyrkisk familie, og når de har været på ferie hjemme i Tyrkiet, har de gaver med hjem til os alle sammen. Derovre bor et nyt par, og sådan fortsætter Lars Løkke Rasmussen med at pege naboerne ud.

Alle i familien har pligter
Selv om om familien får hjælp af en au pair, hjælper hele familien med at tage en tørn med de daglige pligter.

- Alle i familien har en ugentlig maddag, og hvis jeg er hjemme, køber jeg ind og laver mad. Det er helt almindelig mad som medisterpølse, hakkebøf eller wokmad. Min datter er vegetar, så hun skal have særforplejning, siger Lars Løkke Rasmussen.


Sponsoreret indhold