Nyheder26. marts 2009

Lars Larsen: Blæser på krisen

Finanskrisen synes ikke at påvirke den jyske dynesælger
En mand, som ikke er bange for noget
En mand, som ikke er bange for noget
 Foto: All Over

Mens stribevis af virksomheder skærer ned og fyrer medarbejdere, udnytter Jysk nedturen til at satse mere end nogensinde og åbne op imod 140 butikker i år, skriver Jyllands-Posten.

- Vi træder ikke på bremsen. Tværtimod speeder vi op. Afmatningen frigør ressourcer, som Jysk kan bruge andre steder. Det giver mulighed for at åbne flere butikker, og det vil vi gøre, siger Lars Larsen, som ejer Jysk.

I dag åbner Jysk de første butikker i Kroatien, og i næste uge rejser Lars Larsen til Italien og Spanien for at markere åbningen af nye forretninger i disse lande. Det sker netop som Jysk har 30-års jubilæum, da den første butik åbnede på Silkeborgvej i Århus for tre årtier siden. Allerede i juni åbner butik nr. 1500 i koncernen, der er til stede i 32 lande. Målet er en fordobling i løbet af 10 år.

Jysk spenderer omkring 300 mio. kr. på åbning af nye butikker i løbet af året. Mange af dem åbnes på såkaldte modne markeder, hvor det kan tage adskillige år, før investeringen begynder at give afkast. Lars Larsen er indstillet på, at der i nogle lande kan gå op mod 10 år, før der er overskud.

Sponsoreret indhold