Nyheder21. januar 2009

Lars Jørgensen: Burde være hos min søn

Mens landsholdsspilleren kæmper for danske medaljer ved håndbold-VM, er hans tanker hos syge Sebastian hjemme i Danmark
Lars Jørgensen sammen med sin hustru, som han kalder suveræn, fordi hun passer deres syge søn, mens han kæmper om VM-medaljer
Lars Jørgensen sammen med sin hustru, som han kalder suveræn, fordi hun passer deres syge søn, mens han kæmper om VM-medaljer
 Foto: All Over

Lars Jørgensen er et ordentligt brød på en håndboldbane, modspillerne frygter ham, og han er sådan én, man slår sig på, hvis man løber ind i ham. Det er ham, som står nede i forsvaret og sørger for, at modstanderne scorer så lidt, at Danmark forhåbentlig når rigtig langt ved VM, der netop nu afvikles i Kroatien.

Men inde bag den brutale facade banker hans hjerte for sønnen Sebastian Iker. Han har fået konstateret nyrebækkenbetændelse. Sebastian er dog heldigvis i bedring.

Sebastian er netop nu sammen med sin mor og søsteren Amaya hjemme i Danmark. De opholder sig i familiens sommerhus på Enø nær Karrebæksminde, fordi sønnen Sebastian Iker har været til en række undersøgelser på Næstved Sygehus. Han har været sløj gennem længere tid - også i hjemmet i Barcelona, hvor Lars spiller som professionel.

- Det er hårdt. Man føler sig skyldig. Jeg burde jo dybest set være hos min familie. Det er vi forhåbentlig alle sammen opdraget til. Og når der så opstår sygdom eller nogle bliver kede af det, så er det jo bare endnu værre at være væk, for man sidder jo bare der, fyldt med afmagt, siger Lars Jørgensen til Ekstra Bladet.

- Heldigvis er min kone helt suveræn og klarer ærterne, siger han.

Sponsoreret indhold