Lars Hjortshøj frygter sangdebut

(Foto: All Over Press)

Til næste år kan danskerne se frem til at nyde Lars Hjortshøj i Tivolis nye musical-satsning "Spamalot - The Musical". Her spiller Hjortshøj ridder, der helst vil undgå fægtekampe og i stedet bryde ud i dans og sang. Det sidstnævnte bryder den garvede komiker sig ikke synderligt om. Han har det nemlig skidt med at skulle synge. 

- Men jeg kan love publikum, at jeg går i intensiv sangtræning frem til premieren, forsikrer Lars Hjortshøj, da SE og HØR møder ham til pressemøde på den nye musical. 

Lars Hjortshøj skal dog ikke være den eneste komiker på scenen i den nye musical, da han skal spille sammen med både Linda P, Thomas Warberg og Martin Brygmann. Også Lise Baastrup vil være med til at sætte gang i lattermusklerne hos publikum, ligesom Stig Rossen også folder sig ud i den humoristiske musical. 

Musicalen er lavet ud fra "Monty Python og de skøre riddere", der kom ud som film i 1974 og som nærmest har opnået kultstatus. Og det er da også den tidsløse humor, der har tiltrukket Lars Hjortshøj og fået ham til at lave hans første musical.

- Jeg er kæmpe Monty Python-fan, siger en begejstret Lars Hjortshøj. 

Musicalen vil få premiere i Tivolis Koncertsal 22. marts, 2017. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close