Nyheder1. december 2013

Lars Hjortshøj: Forstår ikke sine børn

Skuespilleren fra Tvillingerne og julemanden kan ikke forholde sig til de nye TV-vaner
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/df9a96bd8ae54d869cef407440b15eab.jpg
 Foto: Mikael RieckFjernsynet fik for mange mange år siden hæderspladsen i de fleste danske stuer.

Det gjorde det også hjemme hos Lars Hjortshøj - ikke blot fordi det på mange måder er hans levevej, men fordi han er vild med at se TV.

Derfor har han det da også temmelig anstrengt med, at han to børn ikke nyder TV'et på samme måde.

- Det er en mærkelig alder, mine børn har. De ser jo faktisk slet ikke TV. De ser serier og sådan noget på nettet. Men de sidder jo ikke ligesom mig og ser TV en hel aften. Det har jeg altså utrolig svært ved at forstå, fortæller 46-årige Lars Hjortshøj til seoghør.dk.

Lars Hjortshøj køber ny millionvilla

Han er da også klar over, at det er den nye måde at se sine programmer på - og at den kommer til at skabe en del udfordringer for hans branche.

- Det er en kæmpe udfordring generelt at lave TV til det dér teenagesegment. De tilrettelægger selv deres TV-aftener. Så jeg skal ikke regne med at sidde her over julen og spise brunkager og se julekalender med børnene, griner han.

Og netop julekalenderen "Tvillingerne og julemanden", som Lars Hjortshøj spiller hovedrollen i, bliver ikke et fast indslag hjemme i privaten.

- Mine børn har efterhånden vænnet sig til, at jeg spiller julemanden. De fortalte mig forleden, at de egentlig ville have ønsket, at jeg var det, da de var helt små. Nu er de 13 og 16 år, så det er ikke noget, de sådan følger med i længere. Men dengang ville de have syntes, at det var sejt at kunne sige, deres far var julemanden.

Lars Hjortshøj vil ikke af med sin plads

Sponsoreret indhold