Lars Christiansen: Slemt brud

Lars har haft det svært efter bruddet med Christina

Lars har haft det svært efter bruddet med Christina

Foto: All Over

Et nyt syn på tilværelsen og 6-7 kilo mindre på sidebenene. Det er blot 2 af de eftervirkninger, som bruddet med Christina Roslyng har givet landsholdsspilleren, skriver Billed-Bladet.

- Hidtil har jeg altid leget mig igennem tilværelsen, men separationen har virkelig gjort ondt og mærket mig, siger han.
Håndboldparret fik vendt op og ned på deres karriere, den dag Christina besluttede sig til at stoppe med sin karriere.

Stop samtidig

- Hvis 2 lever som professionelle, skal de måske overveje at stoppe samtidig. Tit er det sådan, at hvis 2 lever som professionelle, og den ene pludselig stopper, så får man et liv, hvor man pludselig kommer langt fra hinanden, siger han klog af skade.

Allerede da parret sagde ja til hinanden i As Kirke i Juelsminde i juli 2006, vidste de, at det blev et parløb mellem modsætninger.- Jeg er generelt bekymringsfri. Lever i nuet og tænker ikke bagud og frygter ikke fremtiden. Christina vil helst gå med livrem og seler. Hun kan gå hjemme og hygge sig alene 5-6 dage, mens jeg lynhurtigt keder mig, siger han ifølge bladet.

Hjem til Frederik

Begge er dog fast besluttet på, at bruddet ikke skal gå ud over deres 4-årige søn Frederik. Derfor har Lars tænkt sig at opgive karrieren i sin nordtyske klub, Flensburg, for at flytte hjem til Danmark og komme nærmere på sønnen og Christina, som arbejder som sponsorkonsulent hos Sydbank og bor i sin fødeby Juelsminde.
- I bund og grund er det vigtigste jo, at han føler, han får alt af sin mor og far, og at vi kan lave ting sammen, siger han i Billed-Bladet.

Se Lars Christiansen på banen i aften på TV2. Læs mere her på tjek.TV

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close