Nyheder16. juli 2009

Langelandsfestivalen: Vi skylder ikke en krone

Folkene bag festivalen afviser, at de skulle have økonomiske problemer og garanterer, at den bliver gennemført som planlagt
Langelandsfestivalen bliver også til noget i år, bedyrer arrangørerne
Langelandsfestivalen bliver også til noget i år, bedyrer arrangørerne
 Foto: All Over

Fronterne er trukket hårdt op inden afviklingen af Langelandsfestivalen, der er planlagt til at starte den 25. juli. Leverandøren af det tekniske udstyr, Kim Godriksen, fortæller til Ekstra Bladet, at han har kontrakt på 4,1 millioner kroner, og at han intet udstyr leverer, før han ser pengene.

På den anden side siger ejeren af festivalen, Allan K. Pedersen, der også ejer FC Nordsjælland, at han ikke skylder en bøjet 25-øre til nogen som helst.

- Vi har alle aftaler på plads, og vi skylder hverken Godriksen eller nogen som helst andre penge. Ikke en eneste krone. Vi har ikke én ubetalt regning, siger han.

Allan K. Pedersen afviser, at han overhovedet har en aftale om levering af udstyr med Kim Godriksen, der har forsynet Langelandsfestivalen med blandt andet teknisk udstyr, toiletter, boder, hegn og telt gennem 12 år.

SE og HØR er med på Langelandsfestivalen

Fra onsdag den 29. juli vil SE og HØR være at finde på toppen af bakken. Her kan du være med i den store konkurrence om at blive kåret som Langelandsfestivalens dejligste, eller du kan bare komme ind og få de friskeste kendisnyheder.

På Langelandsfestivalen kan man også opleve blandt andre Kim Larsen & Kjukken, Tim Christensen, Nik & Jay, Infernal, X Factor Show med Linda, ABC og Mohamed, Shu-bi-dua, Sys Bjerre og mange, mange flere.

Sponsoreret indhold