Landsholdsstjerne skal være far igen

Kim Christofte med EM-pokalen i 1992.

Kim Christofte med EM-pokalen i 1992.

Foto: All Over Press

Manden, der tilbage i 1992 sendte det danske fodboldlandshold i EM-finalen med det sidste, afgørende straffespark imod Holland, bliver til efteråret far til fire. Og den lille ny er næsten lige så stor en sensation som farmands berømte mål.

Kim Christofte har i forvejen børnene Daniel og Maria med eks-konen Lene.

Men det var nærmest et mirakel for den 56-årige Kim Christofte og hans nuværende kæreste Mille Eigard Andersen, da de i foråret 2014 fik deres første fælles datter, Julia.

Den nu 37-årige Mille havde nemlig i mange år kæmpet med spiseforstyrrelser, og havde derfor ikke haft menstruation siden før årtusindeskiftet. Lægerne havde bedømt, at hun aldrig ville kunne blive gravid.

Men igennem en kraftanstrengelse og masser af arbejde for at få et sundt og afbalanceret forhold til sin krop, fik Mille normaliseret biologien. Og nu venter hun en lillebror eller -søster til Julia.

Det skriver hun på Instagram.

”Jeg har lige fra synet af den første pind med to streger på (har taget fem, bare for at være sikker) haft lyst til at skrige det højt af bar' lykke: JEG ER GRAVID! JULIA SKAL VÆRE STORESØSTER!!

Jeg kan slet ikke sætte de rigtige ord på, der beskriver mine følelser indeni. At blive gravid én gang og få en sund velskabt datter lå ikke lige i kortene efter 16 år uden menstruation (og en dom fra lægerne, der lød, at jeg nok aldrig blev mor).

Nu sætter jeg trumf på og viser, at det kan lade sig gøre IGEN.  Kroppen er godt nok fantastisk. Når først man arbejder MED den og behandler den godt hver dag, har den en fantastisk evne til at "falde på plads" og komme i balance.”

Du kan læse hele Milles post og se billedet af den spirende mave her:

En, to, tre....nu siger jeg det sgu højt! Jeg har lige fra synet af den første pind med to streger på (har taget fem, bare for at være sikker) haft lyst til at skrige det højt af bar lykke: JEG ER GRAVID! JULIA SKAL VÆRE STORESØSTER!! Jeg kan slet ikke sætte de rigtige ord på, der beskriver mine følelser indeni. At blive gravid én gang og få en sund velskabt datter lå ikke lige i kortene efter 16 år uden menstruation (og en dom fra lægerne, der lød, at jeg nok aldrig blev mor). Nu sætter jeg trumf på og viser, at det kan lade sig gøre IGEN. Kroppen er godt nok fantastisk. Når først man arbejder MED den og behandler den godt hver dag, har den en fantastisk evne til at falde på plads; og komme i balance. Vejen for mig var lang, bl.a. pga. et system, som ikke håndterer og behandler spiseforstyrrede godt nok (efter min mening). Men jeg fandt min egen kringlede vej, holdt stædigt ved og holdt fokus på hvor jeg ville hen! Langsomt men sikkert gav spiseforstyrrelsen simpelthen ikke mening mere. Nu er jeg i livet, nyder det, nyder Julia (og er pavestolt af hende) og jeg glæder mig til at møde mit andet barn ️ Jeg er kun to måneder henne, men denne gang vokser maven godt nok stærkt. Da jeg stod og holdt foredrag i Aarhus d. 30. januar for @lfs.spiseforstyrrelser havde jeg MEGA kvalme og var ret skidt og havde lyst til at fortælle alle: "jeg er gravid! Jeg kæmper for ikke at stå og kaste op! men jeg holdt facaden og gennemførte Nu får jeg luft og skal ikke gå og gemme maven mere #gravid#GRAVID!#fuckdigspiseforstyrrelse#aldrigmere#restenskalnydes

A post shared by Mille Eigard Andersen (@milleeigardandersen) on

Og du kan se billeder fra sejren, som Kim var med til at skaffe danmark her:

EM-sejren i 1992

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close