Nyheder15. februar 2017

Landsholdsstjerne skal være far igen

Den tidligere fodboldspiller og EM-helt Kim Christofte venter sit andet barn med kæresten Mille
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kim_christofte.jpg
 Foto: All Over Press

Manden, der tilbage i 1992 sendte det danske fodboldlandshold i EM-finalen med det sidste, afgørende straffespark imod Holland, bliver til efteråret far til fire. Og den lille ny er næsten lige så stor en sensation som farmands berømte mål.

Kim Christofte har i forvejen børnene Daniel og Maria med eks-konen Lene.

Men det var nærmest et mirakel for den 56-årige Kim Christofte og hans nuværende kæreste Mille Eigard Andersen, da de i foråret 2014 fik deres første fælles datter, Julia.

Den nu 37-årige Mille havde nemlig i mange år kæmpet med spiseforstyrrelser, og havde derfor ikke haft menstruation siden før årtusindeskiftet. Lægerne havde bedømt, at hun aldrig ville kunne blive gravid.

Men igennem en kraftanstrengelse og masser af arbejde for at få et sundt og afbalanceret forhold til sin krop, fik Mille normaliseret biologien. Og nu venter hun en lillebror eller -søster til Julia.

Det skriver hun på Instagram.

”Jeg har lige fra synet af den første pind med to streger på (har taget fem, bare for at være sikker) haft lyst til at skrige det højt af bar' lykke: JEG ER GRAVID! JULIA SKAL VÆRE STORESØSTER!!

Jeg kan slet ikke sætte de rigtige ord på, der beskriver mine følelser indeni. At blive gravid én gang og få en sund velskabt datter lå ikke lige i kortene efter 16 år uden menstruation (og en dom fra lægerne, der lød, at jeg nok aldrig blev mor).

Nu sætter jeg trumf på og viser, at det kan lade sig gøre IGEN. Kroppen er godt nok fantastisk. Når først man arbejder MED den og behandler den godt hver dag, har den en fantastisk evne til at "falde på plads" og komme i balance.”

Du kan læse hele Milles post og se billedet af den spirende mave her:

Og du kan se billeder fra sejren, som Kim var med til at skaffe danmark her:

EM-sejren i 1992

Sponsoreret indhold