Nyheder3. april 2015

Landsholdsspiller meldes på vej til Man Utd

Den engelske storklub menes at være klar til at betale 112 millioner kroner for Simon Kjær
Af af

Danskere i Manchester UnitedForsvarsspilleren Simon Kjær har haft en stor sæson. Både på klubholdet Lille og på det danske landshold har han vist, at han kan gøre livet svært for nogle af de bedste angribere i Europa. Det er en evne den legendariske engelske storklub Manchester United er klar til at betale mange penge for.

LÆS OGSÅ: Her er beviset: Se Lord Bendtners adelstitel

LÆS OGSÅ: Nicklas Bendtner takker SE og HØR

Ifølge avisen Daily Express er englænderne klar til at skrive en check på omkring 112 millioner kroner til franskmændene for at få danskerens underskrift på en kontrakt.
SE og HØR har været i kontakt med forsvarsspillerens danske medierådgiver, Lars Hendel. Men Kjær-lejeren har ikke så meget at sige.

- Der er hele tiden mange rygter, og han kan og vil ikke forholde sig til dem alle. Simon kan desværre ikke udtale sig om konkrete klubber - eller sin transfersituation generelt lige nu, da han har mere end to år tilbage af sin kontrakt med Lille, hvor han er glad for at være, skriver Lars Hendel i en mail til SE og HØR.

Manchester United har en lang tradition for at hente danskere til klubben. Jesper Olsen (1984-1988), John Sivebæk (1986-1987), Peter Schmeichel (1991-1999), Mads Timm (2000-2004) har alle spillet for "De røde djævle.

Der er en dansk spiller i Manchester United lige nu; målmand Anders Lindegaard, der skiftede fra norsk fodbold i 2011.

Vi har samlet et galleri med dem alle sammen herunder

Sponsoreret indhold