Nyheder17. juni 2018

Landsholdets fruer på slap line

Tre af VM-spillernes kærester fortæller om livet uden for de store stadions. Under slutrunden kan man følge deres tilværelse på TV2 Zulu.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fodboldfruer.jpg
 (Foto: TV2/Jeppe Melchiorsen)

De tre fodboldfruer Elina, Theresa og Maria er flyttet til udlandet for at støtte deres mænd, der er stjerner i deres klubber og på det danske landshold. I et nyt program på TV2 Zulu, der hedder "Kærester med landsholdet", kan man følge deres tilværelse.

Tænker ikke på fodbold

I Leipzig er 23-årige Yussuf Poulsen en kæmpe angrebsstjerne. Og selv om hans jævnaldrende kæreste Maria Duus er en stor støtte for landsholdsspilleren, indrømmer hun gerne, at hun ikke er den bedste til at sætte sig ind i Bundesligaen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/yussuf_poulsen_og_maria_duus.jpg
 (Foto: Privat)

Yussuf Poulsen og Maria Duus. (Foto: Privat)

– Folk, der ikke lever i den boble, som vi gør, ved mere, fordi de følger sindssygt meget med i alt, der bliver skrevet. Jeg ved ikke, hvem Yussuf skal spille mod næste gang, siger den normalt kamerasky Maria i programmet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/fodboldfruer_maria_duus.jpg
 (Foto: Privat)

Maria Duus. (Foto: Privat)

Alligevel kan den smilende fodboldkæreste ikke undgå at mærke på sin bedre halvdel, om det går godt eller skidt.

– Det påvirker vores hverdag rigtig meget, om det går godt eller skidt i klubben. Nogle gange skal han rase ud, og det synes jeg godt kan være lidt svært.

Deler klædeskab

Landsholdets 29-årige anfører Simon Kjær spiller i spanske Sevilla, hvor han også bor med sin svenske hustru, Elina Gollert Kjær, og deres to børn.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/fodboldfruer_elina_gollert_kjaer2.jpg
 (Foto: Privat)

Simon Kjær og Elina Gollert Kjær med deres to børn. (Foto: Privat)

Siden parret mødte hinanden på en natklub for otte år siden, har de boet i fem forskellige lande, og Elina følger med, selv om der er kæmpe forskel på hr. og fru Kjær.

– Simon kan godt lide at være hjemme og sidde sammen med familien. Hvis han kunne vælge, ville han vælge rampelyset fra, fortæller stockholmeren, der selv elsker at være ude sammen med en masse venner.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/fodboldfruer_elina_gollert_kjaer.jpg
 (Foto: Privat)

Elina Gollert Kjær. (Foto: Privat)

– Simon og jeg er helt ”sort og hvid”-forskellige. Han respekterer mine valg, og jeg respekterer hans valg. Det er vi gode til i vores forhold, siger hun i ”Kærester med landsholdet”, hvor hun også giver et indblik i sit klædeskab – som viser sig at være mandens.

– Jeg bruger Simons tøj – men han bruger ikke mit, lyder det fra den svenske spilopmager, der gerne bruger af forsvarsgeneralens undertøj.

Bliver hjemme efter nederlag

Det var særdeles glamourøst, da 27-årige Nicolai Jørgensen og Theresa Kofoed sidste sommer blev gift. Og sådan lever ægteparret også i hollandske Rotterdam, hvor manden bomber løs for klubben Feyenoord.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/nicolai_joergensen_theresa_kofoed.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Nicolai Jørgensen og Theresa Kofoed blev gift sidste sommer. (Foto: Mikael Rieck)

I programmet følger man den 25-årige fodboldfrue på parrets stamrestaurant, hvor der nok kan være fyldt – men for byens populære fodboldpar kan der altid findes et bord.

Nogle gange bliver de dog hellere hjemme i køkkenet end ude blandt de fodboldgale indbyggere.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/theresa_kofoed.jpg
 (Foto: Privat)

Theresa Kofoed. (Foto: Privat)

– Når de vinder, er det en kæmpe fest, og hele byen er glad, og når de taber, er de helt nede i en uge.

Hvis de lige har tabt, går vi nok ikke så meget ud og spiser den uge. Ikke fordi de er generende eller chikanerende, men så skal der komme en over og fortælle, hvordan de gjorde i 1995 – og Nico er så høflig, at han ikke bare siger ”gå med dig,” fortæller Theresa.

TV2 Zulu sender "Kærester med landsholdet" fra lørdag den 16. juni.

Sponsoreret indhold