LAI OG MIE: JA, VI ER KÆRESTER

Hverken TV-seerne eller aviser og ugeblade har været i tvivl. Gnisten mellem den 26-årige læremester og den 37-årige skuespiller har ikke været til at tage fejl af.

Nu indrømmer Mie Moltke og Lai Yde langt om længe, at de er et par - og ikke kun på dansegulvet.

- Jeg tror, at det var Mies sejhed, der først tiltrak mig. Men samtidig syntes jeg, at hun var lidt for sej. Og sådan gik jeg lidt rundt, indtil jeg en dag opdagede, at jeg savnede hende, når jeg var kommet hjem fra træning, fortæller Lai til Ekstra Bladet.

- Jeg savnede hende så meget, at jeg næsten ikke hurtigt nok kunne komme til træning næste dag. Så begyndte vi på "eftertræning" sådan med kaffe og lidt vin, og det kom så til at fylde mere og mere.

Parret fastholder dog, at det kun er et par uger siden, de kyssede for første gang. SE og HØR kunne da også i sidste uge fortælle, hvordan parret havde flirtet og kysset heftigt ved en efterfest på diskotek Emma.

Lai, der ellers er kendt som lidt af en trussetyv, bedyrer nu, at den del af hans liv er fortid.

- Da det blev klart for alle på "Vild med dans"-produktionen, hvad der var i gære, fik jeg en del onde blikke. Alle elsker Mie, og øjnenes signaler var klare: Nu opfører du dig ordentligt, din scorekaj. Og det gør jeg. Scorekaj er fortid, lover Lai.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close