Læs det her: Her er Jan Fogs sidste interview

Portræt: Jan Fog kæmpede sig til tops og fik drømmen opfyldtJan Fog var optimistisk til det sidste.

Den folkekære kendismægler fortalte så sent som i sidste uge i et åbenhjertet interview med SE og HØR, at han følte sig som født på ny efter sin stamcelletransfusion, som han havde fået i forbindelse med sin kræftsygdom.

Desværre udviklede han en virus efter transfusionen og sov ind på Rigshospitalet torsdag eftermiddag. Blot 66 år gammel.

LÆS OGSÅ: Jan Fog er død

I dét, der altså blev hans sidste interview, fortalte en optimistisk Jan Fog, at transfusionen 'gik lige efter bogen', og at man nærmest kunne sige, at han var blevet genfødt som én på 25 år.

- Det er ret fedt, udtalte den folkekære kendismægler, som de fleste nok især husker fra de populære 'Liebhaverne'-programmer på TV 2.

Du kan læse Jan Fogs allersidste interview ved at klikke på interviewet herunder:LÆS OGSÅ: Jan Fog kæmpede til det sidste: - Jeg vil være rask

Jan Fog havde brugt millioner af kroner på dyre behandlinger i USA på Anderson Cancer Center i Texas i kampen mod sygdommen, der kaldes "gammelmandsleukæmi", fordi den oftest rammer ældre. Sygdommen havde Jan Fog lidt af i over et år.

Selve stamcelletransfusionen foregik dog på Rigshospitalet, fordi den krævede tre måneders efterfølgende tjek, og Jan Fog ønskede ikke at skulle være tre måneder i USA.

Han efterlader sig hustruen Charlotte Juul.

SE og HØR har her samlet et galleri med kendismægleren:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close