Nyheder 15. november 2012

Lækre Sarah Louise: Buler ud på maven

Den flotte model har svært ved at genvinde figuren
Af af
Kejsersnittet sætter sine spor på skønne Sarahs krop.
Kejsersnittet sætter sine spor på skønne Sarahs krop.
Foto: All overHun plejer at bule ud de helt rigtige steder - et af hendes fortrin er nemlig en svulmende barm. Men i øjeblikket er der også rundt andre steder.

Et dramatisk kejsersnit gjorde, at modellen og tv-værten Sarah Louise Christiansen måtte ofre sine mavemuskler for, at sønnen Albert kunne komme til verden for tre måneder siden. Siden har hun håbet på at komme tilbage i topform, men det har lange udsigter.

Sarah Louise: Nu som blondine

- Jeg har fået at vide, det ikke er sikkert, at jeg får mine mavemuskler igen. Det kræver måske en operation, men jeg ved ikke, om jeg vil gå så langt. Jeg kan godt leve med min lille topmave. Det er svært at komme i form igen, for kroppen er bare ikke som før, siger Sarah Louise Christiansen til Alive.dk.

Klar til julefrokosten? Stram maven op på to minutter

Udover at styre sit eget modelbureau og være nybagt mor har Sarah Louise Christiansen travlt med at optage programmer til kvindekanalen TLC, hvor hun sætter fokus på det at blive mor i serien "På egen krop".

Lækre Sarah Louise: Her er min baby

Den travle hverdag har gjort, at motion er gledet lidt i baggrunden. Hun vil derfor ikke udelukke, at operationer kan komme på tale senere.

- Når jeg har fået et eller to børn mere, kan jeg sagtens forestille mig at få gjort noget ved det, siger hun.

De første programmer i serien "På egen krop" kan ses her ved at klikke her


Sponsoreret indhold