Lækre fyre er klar til Voice '17

Foto: All Over

Der bliver noget godt at kigge på for pigerne ved årets Voice-koncert. 
 
Både Citybois og Topgunn er nemlig klar til at indtage Plænen i Tivoli. Tidligere i dag kom det også frem, at Kesi kommer til Voice '17
 
 
Citybois blev landskendte, da de stillede op i "X Factor", og selvom de ikke vandt, så har de siden bevist, at de er meget mere end en "X Factor"-døgnflue. 
 
De har nemlig formået at tage berømmelsen og udnytte den fuldt ud. Det er da også blevet til flere hitsingler fra Anthon og Thor. 
 
Artiklen fortsætter efter "Bedre end Rihanna"

Også Topgunn kommer til Plænen i Tivoli med masser succes i bagagen. Faktisk så meget succes, så han tidligere på året kunne smide en ordentlig røvfuld penge efter en villa i Charlottenlund

Med på scenen tager Oliver Gammelgaard, som er Topgunns borgerlige navn, hitsingler som "Kongens Have", "Man kan ikke stole på en pige med en lille røv" og "6 liter". 

Så der er helt sikkert lagt op til den helt store fest. 

Artiklen fortsætter efter videoen

 
For 14. år i træk
 
Det er 14. år i træk, at der bliver afholdt Voice-koncert i Tivoli. 
 
Og det er altid med et fantastisk line-up af tidens hotteste kunstnere. Mere end 110 forskellige kunstnere og over 270.000 gæster været med til at omdanne Plænen i Tivoli til en fest en kæmpe fest de seneste år.
 
Mon ikke, at The Voice også i år har fundet en fantastisk håndfuld af danske og udenlandske kunstnere til at stå for underholdningen den 2. september. 
 
Koncerten i Tivoli er gratis for alle, der har købt entrébillet til den gamle have, men vil man helt tæt på scenen, så skal man købe billet til Plænen. 
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close