Nyheder5. maj 2018

Lækre Elvira Pitzner udgiver sin første single

20-årige Elvira Pitzner, der er aktuel i "Diamantfamilien" på TV2 Zulu, har udgivet sin første single
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20180323_pg_diamant_familien_0046.jpg
 Foto: Peter Grosen

Hun er bare 20 år gammel, men Elvira Pitzner har allerede godt gang i karrieren.

Ikke nok med, at hun har sit eget TV-program, "Diamantfamilien", sammen med sin mor og søskende, og hun har over 100.000 følgere på Instagram.

Nu kan hun også skrive sanger på sit CV.

Elvira har nemlig udgivet sin første single, "Perfect", i går.

På sin nye single ”Perfect” synger Elvira om hendes veninde og bruddet med hendes kæreste. Det hele var perfekt, men det indså hun først, efter et øjebliks svaghed med utroskab og der var det for sent.

Elvira har selv skrevet tekst og musik til den nye single.

Du kan høre sangen herunder

Artiklen fortsætter efter videoen

På YouTube har sangen allerede fået god vind i sejlene, og i skrivende stund ligger den nummer 17 på den danske hot-liste.

Det er dog ikke alle, der er lige vilde med sangen. I kommentarfeltet på YouTube er der flere brugere, der pointerer, at sangen har mange, måske lidt for mange, ligheder med Lukas Graham-sangen "You're not there".

Et festfyrværkeri

Elvira Pitzner er vant til at have mange bolde i luften, selvom hun bare er 20 år gammel, og det var da også en af hendes gode kvaliteter, som hendes mor Katerina fremhævede, da SE og HØR mødte familien i sidste måned.

– Hun har mange, hun er et festfyrværkeri og er positiv, kreativ og impulsiv. Det er både en velsignelse og en forbandelse, at hun dribler rundt i alle mulige emner hele tiden. Det gør, at man aldrig keder sig, men når man skal holde fokus, er det ikke så godt. Hun er rigtig sød over for andre, fortalte Katerina om datteren.

Er man ikke fan af Elviras nye sang, så kan man glæde sig over, at hun stadig gerne smider bikinibilleder på sin Instagram-profil.

Sponsoreret indhold