Nyheder21. maj 2012

"For lækker til love": Anholdt for tisseri i Metroen

Nadia Berg Korsgaard og Helene Ladegaard smed bukserne for at lade vandet
Af af
Nadia og Helene er rigtig gode veninder og gør det meste i fællesskab - også når de smider bukserne for at tisse i Metroen
Nadia og Helene er rigtig gode veninder og gør det meste i fællesskab - også når de smider bukserne for at tisse i Metroen
 Foto: SamsoePhotography.com

De er godt byggede og normalt aldeles anstændige, men i weekenden gik det alligevel galt for Nadia og Helene fra "For lækker til love".

Efter en fugtig bytur smed de to rappe tøser nemlig trusserne for at lade vandet - lige midt på en rulletrappe ned til Metroen.

Læs også: Scoretrold

Det syntes de øvrige rejsende ikke var helt i orden, så tisseriet endte med, at de to sprøde duller måtte overnatte i detentionen hos politiet.

- Den tequila gør åbenbart, at man bliver lidt mere modig. Og når man er fuld, så skaber man sig, forklarer Nadia til seoghør.dk om tisseriet, der nu ender med en bøde til hver af pigerne.

Læs også: Sexede Joan
- Ja, vi fik en bøde, men den er også velfortjent, siger hun.

- Det kommer faktisk af, at vi var trætte af folks kommentarer om at være "for lækre til love", og så gav vi hinanden en udfordring om ikke at være så lækre.

Og da vi var fulde, så blev det altså at tisse på rulletrappen! Jeg tror aldrig, jeg har grint så meget i mit liv, siger Nadia til seoghør.dk.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/8fcd52d6386648c8a2a4f99e0ff1b4f4.jpg


-Vi havde vist drukket for meget tequila, griner Nadia Berg Korsgaard (Foto: Samsoephotography.com)


Sponsoreret indhold