Nyheder 24. juni 2016

Nikita til nybagte studenter: Lad være med at glæde jer

Politikerbaben kommer med en advarsel til landets mange studenter

Nikita Klæstrup 2016

Lige nu er studenterne sprunget ud over hele landet, og så ved man, at sommeren er kommet. 

Men de nybagte studenter og studiner skal ikke glæde sig for tidligt, i hvert fald ikke, hvis de lytter til Nikita Klæstrup. 

- Til alle studenter, der taler om, hvor meget de glæder sig til fremtiden. Fucking don't. Lad mig fortælle jer, hvad jeres fremtid går ud på, skriver hun på Facebook.

 Advarslen fra baben er primært rettet mod de studenter, der efter sommerferien starter på universitetet. For det er både dyrt og tidskrævende ifølge Nikita. 

- I får absolut ingen søvn. Og hvert halve år må du genoverveje dit moralske og etiskeståsted, for er det virkelig diskursen i samfundet, der skal bestemme om det er mere prisværdigt at studere Bourdieu og Foucault end det er at danse topløs på en bar for penge? Og kan I lide jul? Well too fucking bad. Jul er aflyst. Jul er aflyst i de næste fem år, skiver Nikita. 

Og at man har taget en flot uddannelse på universitetet er ikke det samme som, at man får et job efterfølgende, skriver Nikita. 

- Når I endelig er færdiguddannet, kan I sikkert ikke få et arbejde, fordi I alle sammen har valgt at studere et eller andet dumt såsom "Markedsføringskommunikation og økofilosofi i et speltsamfund med speciale i moderne dans".

Den godt skårede pige slutter dog alligevel af med at give et tillykke med på vejen til alle studenterne. Du kan læse hele hendes opdatering i bunden af artiklen.

Du kan se mange flere billeder af Nikita i galleriet i toppen af artiklen

 

Sponsoreret indhold