Nyheder28. januar 2013

L. Ron Harald: Suspekt, narko-skarn

Den Opel-glade rapper blev i går stoppet af politiet
https://imgix.seoghoer.dk/media/4da1a4ba85da4f14ae8548f040bd2db4.jpg
 Foto: All OverSønderjyden L. Ron Harald med det borgerlige navn Lars Jensen kan ikke helt komme uden om, at han med sine mange tatoveringer, skaldede isse og hiphop-stil ikke ligner et af guds bedste børn.

Men derfor kan man jo sagtens være en lovlydig borger.

Det havde politiet dog lidt svært ved at få øje på, da de i går halede den hårdkogte, tidligere rapper og hans kollega ind til siden, efter de kom ud fra en hashklub.

- Der skal ikke meget til før man i politiets øjne bliver udråbt til at være et suspekt, narkoinficeret skarn... På vej hjem fra dagens malejob i Åbenrå fulgte panserne efter os hele vejen fra coffee shoppen og stoppede os tæt på Sønderborg, hvorefter en storstilet skræmmekampagne blev iværksat, skrev "gerningsmanden" i går på sin Facebook-profil.

Rasmus Nøhr: Droppen hashen

L. Ron Haralds bil ransaget

Bilen blev ifølge rapperen endevendt af fire betjente, der kropsvisiterede de to mistænkte og lyste dem i øjnene med lommelygter. Selv om betjentene ingenting fandt, tøvede de ikke med at true chaufføren med bål og brand.

- Tommi, der kørte, fik at vide, at han sandsynligvis stod til at miste sit kørekort i tre år grundet "passiv indtagelse af hashrøg" i klubben. Vi blev i en meget alvorlig tone meddelt, at vi nu er registreret som medlemmer af hash-miljøet, skriver han.

Selv om betjentene betragtede gerningen som værende ultra-kriminelt, slap de to malere med en påtale.

Linse Kessler: Skæv af narkose

Sponsoreret indhold