Nyheder9. januar 2017

’Kyllingens’ nye job: Bliver skolelærer

Michael Rasmussen har funder sig på plads efter at have brudt med kæresten
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kyllingen_-_michael_rasmussen.jpg
 Foto: All Over Press

En af de sidste ti års mest omtalte danske cykelryttere, Michael ’Kyllingen’ Rasmussen har slået sig ned som skolelærer.

Det skriver det sjællandske nyhedsmedie sn.dk.

Det er dog hverken tyske verber eller andengradsligninger, eleverne kommer til at lære fra Lærer Rasmussen. Han skal derimod undervise i cykel og mountainbike.

Det er på Idrætsefterskolen Klintsøgaard ved Klint i Odsherred, at den 42-årige tidligere Tour de France stjerne og Vild med dans-deltager skal instruere i avancerede pedal-skills på efterskolens nye Outdoor/Adventure-linje.

- Vi har fundet ud af, at der mangler et attraktivt og ambitiøst efterskole-tilbud for 16-17-årige cykelryttere, der gerne vil tage en 10. klasse på Sjælland. Og vi er rigtig glade for og stolte over at kunne præsentere Michael som cykel-og mountainbikelærer på vores idrætsefterskole. Hans store bedrifter taler jo for sig selv, og han kommer med stor kompetence og erfaring, siger forstander Ib Kristensen til SN.

Han fortæller også, at den kommende efterskolelærers fortid med ulovlig doping har været et emne under ansættelsessamtalerne.

Men heldigvis er skolen og cykelrytteren blevet enig i, at det kan bruges konstruktivt i undervisningen, at han har sagen i bagagen.

- Jeg er jo en person, der kan give et lidt mere nuanceret billede af, hvad doping er. Jeg er uafhængig og skal ikke formidle et budskab, men bare fortælle objektivt, hvad det er, siger Michael Rasmussen til avisen.

Sponsoreret indhold