Kylie Minogue: Skuffelse på Skanderborg

Kylie var i den grad på automatpilot ved gårsdagens koncert på Bøgescenen i Skanderborg

Kylie var i den grad på automatpilot ved gårsdagens koncert på Bøgescenen i Skanderborg

Foto: All Over

Der er tradition for hvert år at hive et stort internationalt navn til Danmarks Smukkeste Festival, og denne gang var det den 41-årige australier Kylie Minogue, der optrådte som festivalens hovednavn.

Og selv om pladsen foran Bøgescenen var proppet til absolut sidste mand, lykkedes det aldrig rigtig for den lille sangfugl at få publikum helt med.

Kylie virkede nu ellers frisk og veloplagt, da hun indtog scenen klokken kvart over 11 i går aftes.

- I har nogle store dage i vente, hvad? Jeg beundrer jer virkelig for det, sagde Kylie, der også fortalte, at hun var glad for at være i Skanderborg, selv om hun næsten ikke kunne være længere væk fra sit australske hjemland.

Alligevel kom der aldrig rigtig for alvor gang i det stærkt koreograferede show, der involverede adskillige dansere, korsangerinder og lysshow - måske især fordi tempoet i koncerten døde gevaldigt i de mange, og nogle gange ret lange, pauser, der skulle til, så superstjernen kunne nå at skifte outfits. Hun nåede igennem en hel del i løbet af de knap 2 timer, det hele varede.

Først til allersidst kom der en smule mere gang i løjerne, da Kylie inviterede danske Kenneth op på scenen for at danse, og hun sluttede af med gennembrudshittet "Lucky". Men da var det næsten for sent.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close