Nyheder 6. august 2018

Kylie Minogue kommer til Danmark

Den ikoniske sangerinde fra Australien aflægger København et visit i efteråret
Foto: All Over Press

Den australske sangerinde Kylie Minogue kommer et smut til Danmark for at optræde til november.

Det skriver Ekstra Bladet.

De fleste, der er født før 1990, husker nok sangerindens megahits som "Can't Get You Out of My Head" og "Spinning Around" fra start 00'erne.

Men tidligere generationer husker nok også hits som "The Loco-Motion" og "Love at First Sight", som Kylie fik sit gennembrud med i slutningen af 80'erne.

30 år senere kan 50-årige Kylie Minogue stadig få flere generationer til at synge med på sine sange.

Fredag 23. november kommer hun for første gang til Danmark siden 2015 og skal spille i Operaen i København.

Tidligere har hun spillet i blandt andet Boxen i Herning og i Forum.

Minogue har netop udgivet sit 14. studiealbum "Golden" i april.

Billetsalget starter 10. august klokken 10.00.

Kylie Minogue er den bedst sælgende australske kunstner nogensinde med et salg på mere end 80 millioner enheder.

Tidligere på året fortalte Kylie Minogue om sit livs nedtur, da hendes forhold til den 30-årige skuespiller Joshua Sasse gik i stykker sidste år.

Parret var forlovede, men i februar sidste år brød de forlovelsen efter tre års forhold.   Der havde gennem længere tid verseret rygter om, at Joshua Sasse var Kylie utro, og ifølge kilder smed Kylie Joshua ud af sit hjem i London, efter at han havde været for tæt på den 35-årige spanske skuespillerinde Marta Milans.   Kylie skrev selv om bruddet på Instagram, hvor hun takkede sine fans for deres kærlighed og støtte.   - Jeg var knust, og det er ikke forkert at sige, at jeg var ude for et psykisk sammenbrud, fortalte Kylie Minogue efterfølgende til avisen Sunday Times.  
  Efter bruddet tog hun alene til Thailand for at 'hele sig selv'.   - Jeg havde brug for en timeout.   - Jeg nåede frem til, at jeg ikke havde været i det rette forhold, fortalte hun.   Hun har gennem årene haft en del kendte kærester. Vi nævner i flæng Michael Hutchence, Olivier Martinez, James Gooding, Nick Cave, Jean-Claude Van Damme, Lenny Kravitz og Jason Donovan.   Kylie Minogue har aldrig fået børn.  
 
 

Sponsoreret indhold