Nyheder4. november 2021

Kvinde sniger sig ud af Amazon-vogn: Video går viral og får chaufføren fyret

Et Amazon-bud hyggede sig lige lovlig meget i arbejdstiden, og det har nu kostet ham jobbet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/prc_208037231.jpg
 Foto: TikTok

En blond kvinde, der sniger sig ud af bagagerummet i en Amazon-vogn, har skabt en hel del morskab for mange, men alvorlige konsekvenser for vognens chauffør.

Det er ikke helt til at sige, hvad der er foregået bag de lukkede døre. Men på en 11 sekunder lang video er det dokumenteret, hvordan Amazon-buddet åbner bagdøren, hvorefter den blonde kvinde i en sort, kort kjole hopper ud.

Øjeblikket blev fanget på kamera tilbage i juli 2019 i Florida, men efter videoen ramte det sociale medie TikTok 24. oktober, er klippet gået viral med mere end 11,5 million visninger.

Artiklen fortsætter under opslaget ...

Og TikTok-brugerne er ikke i tvivl om, er der er sket frække sager i vognen.

"Pakken vil blive leveret om ni måneder," er der en, der vittigt skriver til videoen oprindeligt delt af brugeren patrickhook01.

En anden må have gnægget af grin, da vedkommende skrev "han viste hende sin pakke".

"Det her er Amazons nye bagdørsservice," fortsætter morskaben i endnu en kommentar.

Selv det amerikanske kondom-firma Trojan har smidt en lummer kommentar:

- Levering mulig inden for 3-4 arbejdsminutter.

Om chaufføren og kvinden faktisk har fået en lille en sammen, melder historien ikke noget om.

Derimod er det sikkert, at Amazon ikke selv kan se det sjove i episoden. Chaufføren har nemlig fået en fyreseddel. Det fortæller den amerikanske internethandelsvirksomhed til Fox News.

- Dette afspejler ikke de høje standarder, vi har for vores leveringspartnere og deres chauffører, lyder det fra Amazon-talspersonen Maria Boschetti.

- At tillade uautoriserede passagerer at komme ind i leveringsvogne er en overtrædelse af Amazons politik, og chaufføren leverer ikke længere pakker til Amazon-kunder, fortsætter hun.

Sponsoreret indhold