Viralt13. januar 2022

Kvinde i dating-dilemma: Jeg ligner jo en på otte år!

En fuldvoksen kvinde har ekstra udfordringer, når hun skal møde nye mænd. Efter et sygdomsforløb ligner hun udadtil en otteårig, selv om hun altså er 22
Kvinde i dating-dilemma: Jeg ligner jo en på otte år!
 (Foto: YouTube)

De fleste ved, at det kan være både svært og nervepirrende at date. Denne amerikanske kvinde har dog en udfordring, der gør det ekstra svært for hende at finde den eneste ene.

22-årige Shauna Rae er kun 116 centimeter høj og ejer et vaskeægte ”babyface”. Og netop dét gør det svært for hende at date – enten bliver mændene skræmt fra vid og sans eller også bliver forbipasserende det.

Mange tror nemlig, at hun ikke er en dag over otte år.

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/skaermbillede_2022-01-13_kl._11.02.50.png
 (Foto: YouTube)

Til et kommende tv-show fortæller Shauna Rae, at hendes barneagtige udseende skyldes en kemobehandling, hun gennemgik som barn.

Her havde hun en sjælden form for kræft i hjernen, der betød, at hun gennemgik et hårdt kemoforløb. Kemoen påvirkede hendes hypofyse og resultatet blev, at hendes krop stoppede med at vokse.

Derfor måler hun altså 116 centimeter – en højde der er typisk for en pige på otte år. Og dét gør, at hun er ekstra varsom, inden hun begiver sig ud på en ny date:

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/skaermbillede_2022-01-13_kl._11.03.02.png
 (Foto: YouTube)

- Jeg har en oprigtig snak med en mand, før jeg overhoved overvejer at tage på en date med ham. Jeg skal vide, hvordan denne person reagerer, når vi er ude på offentlige steder, fortæller Shauna Rae ifølge People i et nyt tv-program, der meget passende har fået titlen ”I Am Shauna Rae”.

- Jeg skal vide, om de er klar til at håndtere alle de issues, jeg har, for jeg kan ikke date nogen, der ikke er klar på det. Og det er meget at bede et andet menneske om, indrømmer hun.

Så selv om den 22-årige kvinde dater på livet løs, kalder hun selv sit ”kærlighedsliv for noget lort”. Det har dog ikke fået hende til at opgive håbet:

- At være positiv er egentlig det bedste råd, jeg kan give, for når alt kommer til alt, er det kun dig selv, der kan sørge for din egen lykke, lyder det stålfast fra Shauna Rae.

Du kan se en trailer for programmet herunder:

Sponsoreret indhold