Nyheder2. februar 2024

Kvinde gik rundt med milliongevinst i lommen i flere måneder

Bare fordi der er gevinst på en lottokupon, behøver man ikke at indløse den med det samme. Det beviste en kvinde fra Aalborg for nylig
En kvinde fra Aalborg gik, uden hun vidste det, rundt med flere millioner i lommen i månedsvis.
En kvinde fra Aalborg gik, uden hun vidste det, rundt med flere millioner i lommen i månedsvis.
 Foto: Danske Spil

En kvinde på den gode side af 60 år spærrede for nylig øjnene op, da hun gik i kiosken og afleverede en stak Eurojackpot-kuponer.

Hun er ikke typen, der køber lottokuponer hver weekend, og når hun endelig gør, kan de udvalgte tal godt få lov at ligge i lommen et godt stykke tid - faktisk i flere måneder.

Kioskejeren kunne fortælle hende, at de fleste var nitter, mens en enkel kupon havde 70 kroners gevinst.

Den sidste kupon skulle i mellemtiden vise sig at skille sig markant ud fra resten.

Den var nemlig 2.263.393 kroner værd.

– Da jeg fandt ud af det … Jamen, det er jo fuldstændigt vanvittigt. Tænk, at jeg har gået med den kupon i pungen i så lang tid, siger kvinden selv om oplevelsen.

Kvinden har voksne børn, og i første omgang bliver det ikke mindst dem, som skal nyde godt af gevinsten. Derfor blev de selvfølgelig også glade, da kvinden ringede for at overbringe den glade nyhed.

Datteren vidste med det samme, at der var noget specielt under opsejling, da hun modtog opkaldet på arbejdet. Hendes mor havde nemlig aldrig ringet til arbejdspladsen før.

- Skal jeg være storesøster? udbrød hun som det allerførste, da hun kom til telefonen.

– Nej, det skal du ikke. Jeg er over 60 år gammel! Men din mor er gået hen og er blevet millionær, siger kvinden, som med et grin tilføjer, at selv om hun egentlig ville holde nyheden hemmelig, så gik der ikke længe, før alle datterens kollegaer vidste det.

Hun valgte nemlig at dele nyheden med alle kollegaerne ved at råbe sin mors nye rigmandstitel ud i lokalet.

Datteren skal dog nok nyde godt, at præmien alligevel, for kvinden planlægger fortsat, at en stor del af gevinsten skal gå til sine børn.

Sponsoreret indhold