Nyheder9. november 2018

Kvartfinalen i "Vild med dans: Det skal de danse i aften

Der er kun fire par tilbage i konkurrencen i "Vild med dans"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/simon_stenspil_og_asta_bjork_0.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

I aften er der kvartfinale i "Vild med dans", og der er flere forskellige danse på programmet, hvor vi skal finde ud af, hvilke tre par der går videre til semifinalen i næste uge.

Udover de individuelle danse, så er der også en maratondans på tapetet.

Det er den traditionelle maratondans, der bliver danset hvert år i "Vild med dans", som de fire par skal på dansegulvet med.

Her bliver parrene plukket ud af dansen en efter en, indtil kun et par står tilbage på gulvet.

Udover maratondansen er samba og paso doble på plakaten.

Simon og Asta skal som de eneste danse samba, mens de tre resterende par skal danse paso doble.

Bookmakerne spår at Lucy ryger ud

Igen i denne uge har Danske Spil Lucy til at ryge ud af det populære underholdningsprogram.

Og ifølge Danske Spils oddsansvarlig, så er der en helt særlig grund til, at Lucy trækker det korteste strå i denne uge.

- "Vild med dans" er som udgangspunkt et popularitetsshow. Men vi har også i de 15 sæsoner, vi har sat odds på det set, at på et tidspunkt, når vi nærmer os finalen, så skifter showet lidt karakter, og bliver et egentligt danseshow siger Peter Emmike Rasmussen i en pressemeddelelse.

Den populære Lucy har været flest gange i omdans i denne sæson, og derfor har Danske Spil også givet den 33-årige rapper lavest odds.

- Lucy Love har været i tre omdanse indtil videre, samtidig med hun er den af de tilbageværende deltagere, der gennemsnitligt scorer lavest fra dommerne, så derfor giver vi odds 1,55 på, at Lucy Love må forlade programmet efter fredagens show, siger Peter Emmike Rasmussen fra Danske Spil i en pressemeddelelse.

null
null

Sponsoreret indhold