Nyheder14. juni 2011

Kuvøseguf

Shu-bi-duas gamle guitarist Michael Hardinger er faldet for en 28 år yngre blondine. Se hende her
Af af
Michael Hardinger har fundet kærligheden hos en yngre model
Michael Hardinger har fundet kærligheden hos en yngre model
 Foto: Claus Poulsen

Mens Shu-bi-duas frontfigur Michael Bondesen døjer med eftervirkningerne af en blodprop, går det straks langt bedre for eks-shubberen Michael Hardinger.

Den 62-årige guitarist har fundet kærligheden sammen med kollegaen Tania Ovesen, som han siden efteråret har haft et både musikalsk og amourøst parløb med.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/2d61551f419c41a5aa1770be78d9f91b.jpg


Tania Ovesen (Foto: Privat)

Læs også: Bundesen er i bedring
- Vi er gået lidt stille med dørene - skulle jo lige selv se, hvad det udviklede sig til. Vi mødtes under en studieindspilning i oktober sidste år, hvor vi indspillede singlen Nedtur med blandt andre Michael Bundesen i koret, fortæller 34-årige Tania.

Ingen børn i kikkerten

Nedturen viste sig at blive til en privat optur for parret, som nu har valgt at slå pjalterne sammen i en villa nord for Aarhus, hvor der også bliver indrettet et fælles pladestudie.

- Michael flytter dog først ind til næste år. Han både bor og arbejder p.t. i USA, så det skal han lige have afviklet. Men vi glæder os meget, fortæller Tania.

Ud over at svinge hammer og malerpensler i disse dage har parret godt gang i musikken. De arbejder på hver sin nye cd-udgivelse og tager også rundt hver for sig og optræder.

Af samme travle grund har parret i øjeblikket ingen planer om hverken giftermål eller familieforøgelse.








Sponsoreret indhold