Kuvøseguf

Michael Hardinger har fundet kærligheden hos en yngre model

Michael Hardinger har fundet kærligheden hos en yngre model

Foto: Claus Poulsen

Mens Shu-bi-duas frontfigur Michael Bondesen døjer med eftervirkningerne af en blodprop, går det straks langt bedre for eks-shubberen Michael Hardinger.

Den 62-årige guitarist har fundet kærligheden sammen med kollegaen Tania Ovesen, som han siden efteråret har haft et både musikalsk og amourøst parløb med.


Tania Ovesen (Foto: Privat)

Læs også: Bundesen er i bedring

- Vi er gået lidt stille med dørene - skulle jo lige selv se, hvad det udviklede sig til. Vi mødtes under en studieindspilning i oktober sidste år, hvor vi indspillede singlen Nedtur med blandt andre Michael Bundesen i koret, fortæller 34-årige Tania.

Ingen børn i kikkerten

Nedturen viste sig at blive til en privat optur for parret, som nu har valgt at slå pjalterne sammen i en villa nord for Aarhus, hvor der også bliver indrettet et fælles pladestudie.

- Michael flytter dog først ind til næste år. Han både bor og arbejder p.t. i USA, så det skal han lige have afviklet. Men vi glæder os meget, fortæller Tania.

Ud over at svinge hammer og malerpensler i disse dage har parret godt gang i musikken. De arbejder på hver sin nye cd-udgivelse og tager også rundt hver for sig og optræder.

Af samme travle grund har parret i øjeblikket ingen planer om hverken giftermål eller familieforøgelse.
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close