Nyheder24. januar 2015

Kurt Thyboe fylder 75

Se galleriet: Stort tillykke til boksekommentatoren, der fylder år i dag
Af af

Kurt Thyboe fylder 75
Han er synonym med boksning for mange, men han fik også en plads i danskernes hjerter, da han dansede sig ind i dem i 2010, da han stillede op i "Vild med dans" sammen med Karina Frimodt. Men det blev dog ikke til en finaleplads.

Men Kurt Thyboe er en mand, der har mange facetter, og udover bokseverdenen og "Vild med dans" er han også kendt for at skrive bøger - og så Rapport.

LÆS OGSÅ: Web-TV: Robetr Hansen sukker efter Kurt Thyboe

Den nu 75-årige Thyboe er født i Aarhus, og kom i gang som journalist, da han fik plads på Aalborg Stiftstidene - derefter kom han på BT, og så kom turen ellers til Rapport.

- Jeg lavede Rapport i 10 år. At lave Rapport dengang var jo meget hån og foragt fra alle kollegaers side. Jeg var simpelthen stigmatiseret, og kunne ikke få job bagefter. På Rapport tjente jeg dengang i 81' omkring 48-50.000 og det var fandeme mange penge!, har Kurt Thyboe fortalt til connery.dk.

Herefter blev det til en masse TV - og en masse tid som boksekommentator - og en stilling som sportschef på Ekstra Bladet.
Og så blev det til "Vild med dans" i 2010:

- "Vild med dans" var en enorm oplevelse. Marianne (Kurts kone, red,.) frygtede, det skulle tage livet af mig. Jeg tabte 14-15 kg og har kun taget de 5 på igen, det er jeg tilfreds med. Men jeg var virkelig overrasket over deres kropsintimitet. Det var svært, sagde han et par år efter sin deltagelse.

LÆS OGSÅ: Kurt Thyboe er skrumpet ind

Se alle de sjove billeder med Kurt Thyboe.

Sponsoreret indhold